Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik szerelem első látásra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik szerelem első látásra , ha megtörténik mit kell csinálni ?

Figyelt kérdés
2022. jan. 9. 10:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem létezik, csak baromi nagy vonzalom. A szerelem ennél sokkal több.

Ha megtörténne, az a legjobb, ha elmész a Burger Kingbe, és jól beebédelsz!

2022. jan. 9. 10:35
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
28 évig abban sem hittem, hogy szerelem létezik, nemhogy első látásra, nem voltam ilyen alkat, ez volt a meggyőződésem. Családot se akartam, minek? Csak teher. Éltem a laza életem, és letojtam, mit gondolnak mások meg a társadalom. Aztán randiztam Vele, és a rövidre tervezett és végül kb. 45 órás randink végén már tudtam, hogy egy hülye voltam. Azóta eltelt 15 év, 2 gyerek, és állítom, van ilyen! :)
2022. jan. 9. 10:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Olyan létezik, hogy valaki már elsőre is vonz, és aztán kiderül, hogy tényleg össze is illetek. De abban nem hiszek, hogy pusztán külső vonzalom alapján, egy perc alatt ezt meg lehet mondani. Max szerencséje lehet az embernek.
2022. jan. 9. 10:52
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az összeillés az egymás elfogadását (ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne egymást építeni jellemileg. Én mondjuk szeretném, ha motiválnánk egymást akár szakmai vagy egyéb más fejlődésben), kompromisszumra való hajlandóságot jelenti oda-vissza, a bizalom és hűség. Ezek a hosszútávú kapcsolat alappillérei.
2022. jan. 9. 10:59
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
1-nek igaza van. Nekem pont egy éve volt egy ilyen tapasztalatom. Az első pillanatban, ahogy megláttam az illetőről egy fotót (nem online tarskereson, közösségi oldalon kerestem rá, mert vele volt egy megbeszélésem és nem tudtam, hogy ki ő) , mintha villám csapott volna belém. Aztán nem lett jó vége, kavartunk, de ő dobott végül, nagyon összetörtem, biztos voltam benne, hogy nem lesz még egy ilyen az életemben. Aztán nyáron megismertem valakit, aki elsőre nem volt rám ekkora hatással, de aztán lassan olyan erős érzelmeket váltott ki belőlem, hogy az év eleji affér már csak butaságnak tűnik.
2022. jan. 9. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!