Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden fiúnak megjön az önbizalma miután megtörténik az első?
Ez valóban így szokott lenni vagy csak én vagyok valami kivétel?
Az első csaj után minden srácnak megnő az önbizalma, bátrabb lesz, és könnyebben ismerkedik új lányokkal.
Nekem soha nem volt túl sok önbizalmam, de miután elveszítettem sem sikerült többre szert tenni. Ugyanúgy nem merek megszólítani senkit, de még neten sem merek semm
Normális esetben ennek nem így kellene lennie?
Nem, ez tudatos önfejlesztés árán lesz csak jobb. Van aki ügyesebb ebben, van aki kevésbé. Én páromnak még tartós kapcsolata is volt előttem, mégis elég bátortalan, pedig elmúlt 30...
Igyekszem támogatni, fejlődik is, önmagához képest, de egyszerűen nem egy lehengerlő, mindenkit elkápráztató magabiztos személyiség. Van ilyen.
Én meg már kb 6 évesen szembe mentem bárkivel, és akkora volt az arcom, hogy muszáj volt visszafogni magam. Nem vagyunk egyformák. Ha szeretnél változtatni, kezd kicsiben és próbálkozz. Senki nem születik profinak, de néhány sikeres akció után neked is nagyobb lehet az önbizalmad.
Nekem sem megy sajnos olyan jól, és valószínűleg az a sors vár rám is mint a párodra. Mivel én még 21 is alig vagyok nagyon szörnyű belegondolni, hogy még 10 év múlva is ilyen leszek, és ki tudja hány évig kell még magányosan éldegélnem.
Próbáltam én is ezt ilyen-olyan praktikákkal orvosolni, de nem jártam sok sikerrel. Már annyira a személyiségem része ez a félénkség és visszahúzódottság, hogy nem megy a kitörés belőle bármilyen tudatosan próbálkozom, és próbálom logikusan nézni a dolgokat. Belülről viszont teljesen felőröl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!