Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden fiúnak megjön az önbizalma miután megtörténik az első?

Figyelt kérdés

Ez valóban így szokott lenni vagy csak én vagyok valami kivétel?

Az első csaj után minden srácnak megnő az önbizalma, bátrabb lesz, és könnyebben ismerkedik új lányokkal.

Nekem soha nem volt túl sok önbizalmam, de miután elveszítettem sem sikerült többre szert tenni. Ugyanúgy nem merek megszólítani senkit, de még neten sem merek semm

Normális esetben ennek nem így kellene lennie?

2018. okt. 2. 14:17
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
De még neten sem merek semmit tenni azért, hogy legyen kapcsolatom.*
2018. okt. 2. 14:19
 2/13 anonim ***** válasza:
83%
A személyiségedet önmagában egy dugás nem fogja megváltoztatni, persze lehet önbizalomnövelő, de ahhoz is olyan személyiség kell...
2018. okt. 2. 14:21
 3/13 anonim ***** válasza:
85%
Hát én ezt most nem értem... te csak szimplán lefeküdtél valakivel, csak hogy el tudd mondani, hogy nem vagy szűz, ''tapasztalt vagy'' és instant önbizalmat szerzel egy dugástól? Hát papikám, ezt eléggé benézted. Miért nem olyannal csináltad, aki számított is valamit, akkor talán jobb érzés lenne.
2018. okt. 2. 14:36
 4/13 A kérdező kommentje:
Olyannal csináltam aki nagyon nagyon számított nekem. Egyedül én nem számítottam neki.
2018. okt. 2. 14:46
 5/13 anonim ***** válasza:

Nem, ez tudatos önfejlesztés árán lesz csak jobb. Van aki ügyesebb ebben, van aki kevésbé. Én páromnak még tartós kapcsolata is volt előttem, mégis elég bátortalan, pedig elmúlt 30...

Igyekszem támogatni, fejlődik is, önmagához képest, de egyszerűen nem egy lehengerlő, mindenkit elkápráztató magabiztos személyiség. Van ilyen.

Én meg már kb 6 évesen szembe mentem bárkivel, és akkora volt az arcom, hogy muszáj volt visszafogni magam. Nem vagyunk egyformák. Ha szeretnél változtatni, kezd kicsiben és próbálkozz. Senki nem születik profinak, de néhány sikeres akció után neked is nagyobb lehet az önbizalmad.

2018. okt. 2. 15:39
 6/13 A kérdező kommentje:

Nekem sem megy sajnos olyan jól, és valószínűleg az a sors vár rám is mint a párodra. Mivel én még 21 is alig vagyok nagyon szörnyű belegondolni, hogy még 10 év múlva is ilyen leszek, és ki tudja hány évig kell még magányosan éldegélnem.

Próbáltam én is ezt ilyen-olyan praktikákkal orvosolni, de nem jártam sok sikerrel. Már annyira a személyiségem része ez a félénkség és visszahúzódottság, hogy nem megy a kitörés belőle bármilyen tudatosan próbálkozom, és próbálom logikusan nézni a dolgokat. Belülről viszont teljesen felőröl.

2018. okt. 2. 15:49
 7/13 anonim ***** válasza:
Ha többször csinálsz valamit, és sikerül, akkor megjön az önbizalmad azon a területen. Egy talán nem volt elég erre, lehet, hogy túl könnyen ment, szerencséd volt.
2018. okt. 2. 15:57
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen, én utána is egy csődtömegnek éreztem magam, és igazam is lett.
2018. okt. 2. 15:59
 9/13 A kérdező kommentje:
Igen, szerintem az is közrejátszik, hogy szerencsém volt. Tényleg, puszta szerencse, mivel nem is gondoltam, hogy egy olyasvalaki szóba állna velem. Aztán nem is lett jó vége, úgyhogy emiatt is érzek úgy mintha meg sem történt volna.
2018. okt. 2. 16:05
 10/13 he84 ***** válasza:
Nem minden férfinek nő meg az önbizalma az 1. szex után, vagy utána még pár alkalom után.
2018. okt. 2. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!