Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden fiúnak megjön az önbizalma miután megtörténik az első?

Figyelt kérdés

Ez valóban így szokott lenni vagy csak én vagyok valami kivétel?

Az első csaj után minden srácnak megnő az önbizalma, bátrabb lesz, és könnyebben ismerkedik új lányokkal.

Nekem soha nem volt túl sok önbizalmam, de miután elveszítettem sem sikerült többre szert tenni. Ugyanúgy nem merek megszólítani senkit, de még neten sem merek semm

Normális esetben ennek nem így kellene lennie?

2018. okt. 2. 14:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az én filozófiám nem ismer olyan fogalmakat, mint önbizalomhiány, mert ha bevezetném a rendszerbe, lenne mivel takarózni, mire fogni a nem-cselekvést. Ezen okból olyan jelző sincs, mint félénkség; hasonló okok miatt.

De te kapaszkodj ezekbe, és várd a sültgalambot. (vagy cselekedj)

2018. okt. 2. 21:45
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha kicsi a farkad akkor dughatsz naponta sem lesz önbizalmad több , soha!
2018. okt. 3. 15:33
 13/13 anonim ***** válasza:

Klasszikus szabópéterista sületlenség.

Ti, akiknek magas önbizalmatok volt egész életetekben mégcsak el sem tudjátok képzelni milyen azoknak, akik sajnos nem rendelkeznek ilyen képességekkel. Olyan ez mintha egy svájci elmenne Etiópiába és látná a szegénységet meg az éhezőket és csak annyit mondana, hogy „Cselekedjetek! Ne várjátok a sültgalambot!”. Mivel a svájci abban nőtt fel, hogy csak a kisujját kell mozdítania már mindent megkap fel sem tudja fogni milyen az amikor valakinek erre nincsenek meg a lehetőségei. Nem tudja milyen az amikor valaki kőkeményen izzad azért, hogy majd hátha lesz valami, de sokszor még akkor sem lesz semmi.

Az akit pl egész életében megaláztak, megvertek, kitaszítottak és pusztán a léte miatt kiközösítettek és ő hiába próbált tenni, mindig visszalökték, annak soha nem lesz magas önbizalma. Az nem fog egy karikacsapásra csak úgy odamenni dominánskodni egy nőhöz mint egy alfahím.

2019. ápr. 2. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!