Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt olyan aki a tanárjával...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan aki a tanárjával jött össze? Házasság lett belőle vagy negatívan zárult?

Figyelt kérdés
2022. máj. 14. 19:57
 1/6 anonim ***** válasza:
63%

Olyan volt, hogy tanárok akartak velem kikezdeni

Ma is hányni tudnék tőlük.

2022. máj. 14. 19:58
 2/6 anonim ***** válasza:
19%

Főiskolán az egyik tanárnővel.20 éves voltam, ő 60 volt.

Suli után még 5 évig együtt voltunk, de csak szeretője voltam, mert a férje már nem tudta kielégíteni.

pozitívan zárult,szakdolgozat nála volt írva, 5 adott rá.

Este meg is kaptam érte a jutalmát.

2022. máj. 14. 19:59
 3/6 anonim ***** válasza:
3 olyan tanárról is tudok, aki egyik tanulójával jött össze. Az egyik ilyen pár azóta is házasságban él, a másikak élettársak, a harmadik ilyen pár házas volt, de már elváltak.
2022. máj. 14. 20:01
 4/6 anonim ***** válasza:
77%
Középiskolában volt egy tanár, aki a lehető legtöbb diákot megfektette, főként a végzősöket, de azért néha becsúszott egy-két fiatalabb is, ha már teljesen biztos volt benne, hogy a lány nem jelentené fel a szakításkor. Viszont az egyik ilyen ügye terhességgel végződött, el is vette a lányt,bár nem volt túl lelkes, és végül megszületett a második baba is. Azóta is házasok (kb 12 éve)
2022. máj. 14. 20:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Saját példám. 2 tanárnőmmel is jártam, egyikkel fél, a másikkal 1 évet. Családi okok miatt lett vége, egyikük anyja beteg lett, és elköltözött, a másik meg babát akart, de én meg nem, így férjhez ment. Majd pár év, és 2 gyerek után elváltak. Meg volt egy futó dolog, egy szakmai oktatómmal.

De volt egy srác a "szomszéd" suliban. Ők megházasodtak az érettségi után, és még ma is együtt vannak. 20+ éve.

2022. máj. 14. 21:41
 6/6 anonim ***** válasza:

Egyszer adtam esélyt, többet is hiba volt.

Volt tanárommal jóban voltam aztán elkezdett udvarolni mialatt még tanított. Szóval kb. 4 hónapig csapta a szelet aztán mire nálam kialakultak érzelmek és megtudtam hogy év végén elmegy (szóval 'szabad' a pálya) megadtam neki az esélyt.

Majd közölte hogy 10 éve együtt él valakivel aki nem mellesleg szintén egykori diákja, és ő ezt az egészet úgy gondolta hogy nem hagyja el a nőt, mert neki az előző kapcsolata is így ment tönkre (vajon kin csúszott el a dolog 🤷🏽‍♀️)

Na akkor utána jött a huza vona érzelmi hullámvasút és minden szar ami kell. Köszönöm szépen soha többet.

Engem végig vagy csak egy dugásnak akart vagy B-tervnek tekintett. Tudatosan megvezetett mert ismert annyira hogyha előbb tudom hogy van valakije akkor bizonyos határokat tartok.

Sok sebembe került ez és találd ki mi a vége? Ő éli vígan tovább a kis életét a csajával együtt, én meg egy csúnya átbaszás után állhattam egyedül talpra. Rafkósak ezek és remekül manipulálnak, hónapok kellenek mire észreveszed az igazi személyiségüket. Ilyen elejtett mondatokon bukott le hogy 'majd lecseréllek egy fiatabbra'(17 voltam) 'most magadnak hazudsz vagy nekem' 'ha ez az első komoly szerelem akkor sok időbe fog telni amíg feldolgozod' 'le kéne valahol vezetni a stresszt, nehogy egy vizsgán jöjjön ki' 'boldog leszel' 'elegem van a hazugságaidbol' (mondja az ember akinek barátnője van)

Szóval ha egy tanácsot megfogadsz nem bízol meg bennük és jó messziről elkerülöd őket.

Az utódja se jobb, 3 hónapja telt a pasinak hogy beprobalkozzon egy végzosnel.

Aki nekem kavarta a szart arról az a pletyka járta hogy mindenkit megbaszott már, na azok után amit velem sikerült muvelnie bármit el tudok hinni róla.

Igazából már már sajnálom őket mert általában szánalmas érzelmi roncsok és képtelen egyenrangú félként kezelni a másikat egy kapcsolatban úgy ahogy a saját érzelmeikkel sem sincsenek tisztában. Vesztesek akik valamit ezzel próbálnak kompenzálni.

Ha gondolod írhatsz privátban.

2022. máj. 15. 00:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!