Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért menekülhet el szó szerint egy ötvenes szerelmes férfi ha meglát?
Figyelt kérdés
Egyedülálló évek óta, valóban érez irántam, én egyértelműen nem jeleztem, hogy tetszik nekem vagy sem, de sejtheti, hogy tudom mit érez irántam, s ahányszor meglát, csak int, s tovább rohan, vagy eleve sarkon fordul, hogy ne is találkozzunk. Mikor találkoztunk véletlen, én rámosolyogtam, ő meg sugárzott a boldogságtól, de mégsem keres facebook-on sem, nem kezdeményezi a "véletlen" találkozásokat sem. Miért rohan el ha egyértelműen szerelmes??? Én is negyvenes vagyok, szóval nem a korkülönbség a probléma.2022. máj. 14. 19:12
21/32 A kérdező kommentje:
Az, hogy nem lesz belőle semmi, nem is nagy baj, már írtam azért ott vannak az anyagi különbségek, azért ez a dolog sokat számítana egy kapcsolatnál. Csak szerelemből nem lehet megélni. Én csak a menekülése okára vagyok még mindig kíváncsi!
2022. máj. 14. 23:29
22/32 anonim válasza:
Olyan, mintha te csak megalázni akarnád őt.
A szerelem szerintem olyan, ami kialakul. Ez max tetszés, ha rendesen még beszélgetni sem tudtatok elmélyülni sehogyan sem tudott.
23/32 A kérdező kommentje:
A kémia megvolt részéről.... Mindegy, nagyon köszönöm a válaszod, persze, most buzog bennem a bosszúvágy, hiszen úgy érzem pofára lettem ejtve, úgy, hogy álmomban sem gondoltam volna ezt a helyzetet, és azt hogy vmit is érzek iránta pár hónapja... Haragszom rá, én nem vagyok egy szerelmes típus, és most mégis milyen helyzetben vagyok :( Én jobban szenvedek mint ő.
2022. máj. 14. 23:40
24/32 anonim válasza:
Mondjuk ha már most felhozod az anyagi különbségeiteket ellenérvként, akkor nem csoda, hogy menekül a pasi... Kicsit felszínesnek és agresszívnak, adduramdemáris-nekemmindenjár embernek tűnsz.
25/32 A kérdező kommentje:
:D Az anyagi dolgok tények :) Nem tudnánk együtt élni emiatt. Ez bonyolult dolog, ezért nem is lehetne jövője ennek az egésznek. Neki nem hoztam fel ezt, de tisztában van vele, őt nem bántottam. Hogy ezért vagy másért menekül nem tudom, de már nem is érdekel, már írtam, adtam neki jeleket az utóbbi időben, mégsem mozdul meg, nem kezdeményez, csak kerül. Én meg belefáradtam. Majd elfelejtem... :)
2022. máj. 14. 23:59
26/32 anonim válasza:
Lehet hogy veled van a baj,amit mi nem tudhatunk mert nem írja ki ide az egód,viszont a faszi tudja hogy mi a gond veled.
Lehet hogy rém egyszerű a történet..de csak lehet
27/32 A kérdező kommentje:
Sok minden lehet.... A pasival nagyon kedves voltam lehetőségeimhez mérten, az ő vesztesége, hogy ezt nem tudja értékelni :) Köszönöm aki az elején érdemben tudott válaszolni, miszerint lehet, hogy impotens, vagy fél, az biztos, hogy vele lehet valami érzelmi vagy egyéb gond.
2022. máj. 15. 08:17
28/32 anonim válasza:
Szóval azok a normális válaszok, akik a férfit hibáztatják, de akik felvetik, hogy akár benned is lehet gond, azok haszontalanok.
Ez a mentalitás már önmagában egy látlelet. :)
29/32 A kérdező kommentje:
Felesleges irigykedni, vagy gonoszkodni, tudom, hogy belém van esve, s ezt objektívan írom. Az ő dolga már, ha nem akar többet. " forrás: 6 egyértelmű jel, hogy titokban tetszel neki | Kapucíner"
Ezt feldobta a face.
2022. máj. 15. 10:20
30/32 anonim válasza:
Te trollkodsz, vagy ez neked a valóságod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!