Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért menekülhet el szó szerint egy ötvenes szerelmes férfi ha meglát?
Figyelt kérdés
Egyedülálló évek óta, valóban érez irántam, én egyértelműen nem jeleztem, hogy tetszik nekem vagy sem, de sejtheti, hogy tudom mit érez irántam, s ahányszor meglát, csak int, s tovább rohan, vagy eleve sarkon fordul, hogy ne is találkozzunk. Mikor találkoztunk véletlen, én rámosolyogtam, ő meg sugárzott a boldogságtól, de mégsem keres facebook-on sem, nem kezdeményezi a "véletlen" találkozásokat sem. Miért rohan el ha egyértelműen szerelmes??? Én is negyvenes vagyok, szóval nem a korkülönbség a probléma.2022. máj. 14. 19:12
1/32 anonim válasza:
Csak ennyiből állapítottad meg, hogy szerelmes?
2/32 A kérdező kommentje:
Beszélgettünk, állandóan bámult, nem vagyok tini, ismerem a non-verbális jeleket! S a közös ismerősök is jelezték!
2022. máj. 14. 19:15
3/32 anonim válasza:
"Egyedülálló évek óta, "
Nem véletlenul. Ő tudja hogy miért, te még nem
Lehet impotens vagy ilyesmi
4/32 A kérdező kommentje:
Áh, nem hiszem, hogy impotens lenne, majd felfalta a szemeivel a seggem, meg a mellem. Állandóan bámult, de azt is hogy mit csinálok, meg az egész alakomat, csak nézett szerelmesen. Vággyal bámult. Az exe megcsalta vagy 5-6 éve, sztem azóta egyedül él, amit mindig büszkén hangoztat.
2022. máj. 14. 19:24
5/32 A kérdező kommentje:
Egyszer mondtam egy szexuális tartalmú szöveget viccesen, h "csak nem két percig tart a szex?" s nem reagált, nem vette a lapot direkt. Ezt jó pontnak fogtam fel, hogy nem csak le akar fektetni. Más pasi ugrott volna erre a szövegre.
2022. máj. 14. 19:27
6/32 anonim válasza:
"csak nem két percig tart a szex?"
Nem, hanem órás izzadás, hogy nagynehezen el tudjon menni.
Az ece sem veletlen csalhatta.
Légy résen.
8/32 anonim válasza:
Talán nem tudta még feldolgozni h az exe megcsalta,óvatos, bizalmatlan.
Attól hogy láthatóan bejössz neki attól még lehet impotens.Nem a libidója ment el,hanem a megvalósítás.
Fura.Beszélgessetek többet hátha megnyílik neked
9/32 anonim válasza:
Férfiként én is voltam így. Pontosan tudtam, hogy bejövök a nőnek, és ő is pokolian bejött nekem, de direkt elkerültem, mert tudtam, hogy csóró vagyok a szintjéhez, és inkább nem kezdek vesztes csatába.
10/32 A kérdező kommentje:
#9 Igen, ez lehet az ok :( Én jobban állok anyagilag, s sajnos úgy lrezheti hogy e miatt lenézem őt. Akkor Te érted ezt a menekülést :( S mit tehetnék szerinted? Nekem is nagyon bejön a pasi, de tényleg menekül és nekem is van tartásom azért, az utóbbi napokban én futottam utána.
2022. máj. 14. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!