Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért menekülhet el szó szerint egy ötvenes szerelmes férfi ha meglát?
Figyelt kérdés
Egyedülálló évek óta, valóban érez irántam, én egyértelműen nem jeleztem, hogy tetszik nekem vagy sem, de sejtheti, hogy tudom mit érez irántam, s ahányszor meglát, csak int, s tovább rohan, vagy eleve sarkon fordul, hogy ne is találkozzunk. Mikor találkoztunk véletlen, én rámosolyogtam, ő meg sugárzott a boldogságtól, de mégsem keres facebook-on sem, nem kezdeményezi a "véletlen" találkozásokat sem. Miért rohan el ha egyértelműen szerelmes??? Én is negyvenes vagyok, szóval nem a korkülönbség a probléma.2022. máj. 14. 19:12
11/32 anonim válasza:
Jézus, ennyire ne legyél már kiéhezve 😂
12/32 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kiéhezve. :) Csak nagyon bejön.... :) De akkor tuti valami defektje van, vagy csak jól elvan így agglegényként, a haverjaival, nem akar kapcsolatot.
2022. máj. 14. 21:40
13/32 anonim válasza:
Ha nem kezdeményez, akkor az egyértelmű, hogy nem akar tőled semmit, max. nézelődni.
47/N
14/32 A kérdező kommentje:
Inkább férfiak tanácsára vagyok kíváncsi! Amit egy másik nő tud ebben a helyzetben, azt én is tudom, nagyon jó az emberismeretem, nagyon jól olvasok a non-verbális jelekben. De köszönöm! :)
2022. máj. 14. 22:46
15/32 anonim válasza:
Ha ennyire tetszik miért nem kezdeményezel te?
Ott a facebook írj neki.
16/32 A kérdező kommentje:
Írtam neki, hogy ha ennyire menekül arról a közös helyről miattam, akkor tartsuk a két lépés távolságot, nem is kell hogy észrevegyen, vagy köszönjön, csak azért ne meneküljön el mert én is ott vagyok, legyen meg a két lépés engem nem zavar. Erre nem válaszolt de elolvasta, aztán azóta is menekül, de bámul, és néha összefutunk azon a közös helyen. Csak azt nem értem miért van zavarban, meg ezt a nagy elkerülést amin csak röhögni tudok. Én tényleg nem nyomulok, de már sértő ez a kikerülés részéről úgy h nem is megyek a közelébe. S ötven éves lassan.... pfffff
2022. máj. 14. 22:55
17/32 anonim válasza:
Így jobb lett volna, ha nem is írsz neki.
Kb ugyanazt kellene csinálni, amit a pasik próbálnak, ha fel akarnak szedni: csipkelődős humor.
A passzív agresszivitás nem nyerő.
18/32 A kérdező kommentje:
Jó, de zavart h egyik nap tök boldog hogy beszélgetünk, odamentem hozzá, én tettem meg az első lépést, szinte elolvadt, rá három napra meg meglát azon a helyen és sarkon fordul és elmenekül. Hát köszönöm! Tudod kivel szórakozon, ő kezdte amúgy hveri viszonyból ezt a szerelem dolgot, én próbáltam viszonozni, és ez lett belőle... menekülés és némaság facebook-on is. Csak meg szeretném érteni az okot miért szalad el.
2022. máj. 14. 23:07
19/32 anonim válasza:
Ő kezdte a szerelem dolgot?
Mikor kb annyi történt eddig, hogy bájologtatok az étkezőben.
Ez messze nem szerelem.
Azok után, hogy leoltottad, hogy mekkora nyúlbéla (amiben simán lehet, hogy igazad van, de nem volt praktikus) az okát sem hiszem, hogy meg fogod tudni, főleg nem lesz belőle semmi.
20/32 A kérdező kommentje:
Dehogynem volt paraktikus!!!! Egy ötven éves férfi ne viselkedjen már gátlásos kamaszként!!! Ne várja el, hogy egy nő kezdeményezzen, s ha mégis megvan akkor meg össze xarja magát. Amúgy nem voltam közel sem egyértelmű, kisebbségi érzése van mellettem, mivel én tudom hogy ő odavan értem, és ezt nem nagyképűségből írom, de látszik a szerencsétlenen... Nem tudom szerinted milyen a szerelem, de ha egy férfi tök zavarban van a társaságodban, le se veszi rólad a szemét, és virágnyelven mág ő is elmondta, akkor nem szerelmes. A lényeg, sikerült elrontania egy jó haverságot.
2022. máj. 14. 23:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!