Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Titeket ez zavarna srácok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket ez zavarna srácok?

Figyelt kérdés

Szóval. Tegyük fel, hogy olyan barátnőd van, amilyet szeretnél magadnak, mindenben tökéletes. Törődő, jó köztetek az összhang és szerelmes is vagy belé.

Na most egy hibája van a barátnődnek. Bármilyen más lánnyal szóba állsz, és a barátnőd tudomást szerez az illetőről, akkor megöli őt. Tegyük fel azt is, hogy ez nem derülne ki, hogy a barátnőd miatt tűnnek el lányok, csak is te tudsz róla. A barátnődnek egyébként nincs semmi féle mentális problémája, nem szociopata, csak egyszerűen ha beszélsz egy másik lánnyal, akit ő riválisnak tekint, azt megöli.

Szval a kérdés végülis az, hogy zavarna-e téged, ha ilyen lenne a barátnőd? Annyira szeret, hogy rettentően féltékeny. Ezért nem is igazán beszélhetsz más lányokkal, mert meg akarod védeni őket a barátnődtől, viszont a barátnődbe is szerelmes vagy, és minden szuper vele.

Nem tudom eldönteni, hogy ez engem zavarna-e.

Ui.: Fiúkhoz, férfiakhoz szólna a kérdésem inkább, de természetesen lányok is válaszolhatnak. (Nyilván a kérdésem akkor fordított felállásban értendő)

2022. máj. 12. 16:01
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
87%
Ajánlom neked a You cimű sorozatot :)
2022. máj. 12. 23:43
 22/23 anonim ***** válasza:
34%

Ha ez a lány akit idealizálsz nem kötne bele abba, hogy vannak haverjaim akikkel iszogatni járok vagy néha kiengedni a gőzt akkor nem.

Viszont magamból kiindulva vagy egy lány barátom kB 7 éve, az eddigi kapcsolataim túlélte és mindig ott volt, mikor az áhított nagy szerelem elmúlt.

Szóval ha azt el tudná fogadni az illető hogy van összesen egy lány akivel beszélgetek akkor menne.

2022. máj. 13. 07:52
 23/23 A kérdező kommentje:

Az az igazság, hogy jelenleg én is ugy gondolom, nekem is menne ez a kapcsolat.

Ha van egy valaki, akiért teljesen oda vagyok, és ő is mindig mellettem van, tehet akármilyen szörnyűséget, engem nem nagyon érdekelne.

Az meghogy itt valaki, azt írta, hogy egyenesen ő juttatná börtönbe... Hát hangosan felrohogtem. Azt nem fogod börtönbe juttatni, akit tiszta szívedből szeretsz.

2022. máj. 13. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!