Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Srácok, titeket zavarna a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, titeket zavarna a barátnőtök múltja?

Figyelt kérdés
21 éves srác vagyok, a barátnőm 20. 1 hónapja jöttünk össze. Ma délelőtt odaallt elem és elmondta a múltját, mert már nagyon zavarta. Másfél éve volt egy faszival, 3x osszejartak dugni, abból legelsonek egy házibuliban történt meg. 2 és fél hónapja volt egy srác, akivel kavartak,4 szer dugtak. De mostmar elmondása szerint csak engem szeret, nem is tartja a kapcsolatot azokkal a srácokkal. Élne halna értem, sosem csalna meg. Őszintén elmondott mindent. Picit fslkavart ez az egész.. Kicsit bulizós típus szeret bulizni. Félek, hogy ott félrelep. Barátnői mind azt mondják, hogy teljesen bízhatok benne. Titeket zavarna a múltja?

2019. jún. 30. 15:48
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
59%

Miért zavarna volt mással is együtt, na és?

Engem az sem érdekelne, ha 20 pasival feküdt volna le, akkor is ugyanúgy tudnám szeretni. Bár én nem szoktam ilyesmit kérdezni igazából, úgy vagyok vele, hogyha szeretné elmondja, de nem ez alapján fogom őt megítélni.

2019. jún. 30. 15:51
 2/21 Lazy Lover ***** válasza:
21%
hát kutyából nem lesz szalonna én nem bíznék benne max ha 30 lenne és le állt a kefélgetésekkel már
2019. jún. 30. 15:51
 3/21 anonim ***** válasza:
49%
Nem zavarna. Örülnék neki hogy van és hogy őszinte volt.
2019. jún. 30. 15:52
 4/21 anonim ***** válasza:
58%

Különösebben nem zavarna, de nagyon sokat nem várnék tőle.

32/f

2019. jún. 30. 15:53
 5/21 anonim ***** válasza:
24%
Jaja,és még hányat nem vallot be.Az ilyenek nem változnak.
2019. jún. 30. 15:57
 6/21 A kérdező kommentje:
De sírt, miközben mesélte.. Sírt hogy emiatt elhagyom, elitelem
2019. jún. 30. 15:59
 7/21 Lazy Lover ***** válasza:
25%
most mit kell le szavazzni? az ilyen csaj még élni akar ...
2019. jún. 30. 16:00
 8/21 anonim ***** válasza:
48%

Őszintén? Az, hogy kikkel volt nem érdekel, egyetlen negatívum ilyen téren, ha a fél tanzániai válogatott "megvolt neki", vagy ha úgy beszél róluk, mint holmi semmi tárgyakról.

Viszont itt ebben az esetben az idő jobban zavarna. Egy hónapja ismerjük egymást, de előtte alig 50 nappal még "kavart" mással, akkor ott bajok lesznek, kivéve talán ha nagyon határozottan le van zárva és a "kavaró fél" nincs jelen az életünkben.

2019. jún. 30. 16:02
 9/21 A kérdező kommentje:
Szerinte lezárts. Őszintén elmondta mert szeret. Azt mondta hogy egy kapcsolat alap pillére az őszinteség
2019. jún. 30. 16:04
 10/21 anonim ***** válasza:
79%

Ilyen nem zavarna.

Az zarna ha azt mondaná, hogy 10 éven át kutva volt.

2019. jún. 30. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!