Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Srácok, titeket zavarna a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, titeket zavarna a barátnőtök múltja?

Figyelt kérdés
21 éves srác vagyok, a barátnőm 20. 1 hónapja jöttünk össze. Ma délelőtt odaallt elem és elmondta a múltját, mert már nagyon zavarta. Másfél éve volt egy faszival, 3x osszejartak dugni, abból legelsonek egy házibuliban történt meg. 2 és fél hónapja volt egy srác, akivel kavartak,4 szer dugtak. De mostmar elmondása szerint csak engem szeret, nem is tartja a kapcsolatot azokkal a srácokkal. Élne halna értem, sosem csalna meg. Őszintén elmondott mindent. Picit fslkavart ez az egész.. Kicsit bulizós típus szeret bulizni. Félek, hogy ott félrelep. Barátnői mind azt mondják, hogy teljesen bízhatok benne. Titeket zavarna a múltja?

2019. jún. 30. 15:48
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Nem is beszél ezekkel a srácokkal. Más sráccal sem beszél. Csak sajnos féltékeny típus vagyok.
2019. jún. 30. 16:12
 12/21 anonim ***** válasza:
81%
Tehát ha jól értem dugott 2 palival, örülnék ha a legtöbb nőnek ilyen múltja lenne... komolyan mit hittel hogy dögös, bulizós csaj szűz, vagy mit?
2019. jún. 30. 16:12
 13/21 A kérdező kommentje:
Ja meg előtte volt egy 2 éves kapcsolata. Egyszer sem csalta meg.
2019. jún. 30. 16:13
 14/21 anonim ***** válasza:
81%
Nem teljesen értem a csajt.. mi bevallani való van azon, hogy mit csinált előtted? Az az ő dolga...
2019. jún. 30. 16:15
 15/21 A kérdező kommentje:
Azért mondta el, mert nem akar titkolozni.
2019. jún. 30. 16:17
 16/21 anonim ***** válasza:
82%

Hűha, ezek aztán kemény dolgok...

Egyáltalán nem zavarna, gyerek vagy még ha ennyi kiakaszt.

2019. jún. 30. 16:22
 17/21 anonim ***** válasza:
77%

Az gond ha 50 nappal előtte lefeküdt valakivel?

Én is kb 3 hónappal azután jöttem össze a párommal, hogy szakítottam exemmel. (jó, ez nem 50 nap). De nyilván azért szakítottunk mert nem működött és lezártuk. A jelenlegi 5 éve tart, az ex sosem befolyásolt.

Egy 2 éves kapcsolatban végig hűséges volt, ezen kívül volt 2 pasi az életében, ez nem egy hatalmas dolog. Nem tudom ez enyhítő körülmény-e, de nem is egyéjszakások voltak, volt köztük valamiféle kapcsolat. (ha csak szexkapcsolat is)

2019. jún. 30. 16:33
 18/21 anonim ***** válasza:
11%

Megmondom miért gond, nem azért amire gondolsz, hanem vagy

1.Neki ennyit jelent az egész, hogy "egy interaktív szexjátékszer akivel kavargat" - ez mitől másabb, mint a protizás pl.?

2.Vagy pedig érzelmileg kötődik hozzá. És egy olyan helyzetben ahol 50 napja még komolyabban kötődött máshoz, ott komoly bajok lehetnek.

2019. jún. 30. 16:45
 19/21 anonim ***** válasza:
8%
Ez egy hulladék ringyó...
2019. jún. 30. 16:48
 20/21 anonim ***** válasza:
87%

# 19

Nem lehet, hogy inkább te vagy egy szexuálisan frusztrált és/vagy szeretethiányos férfi, aki azt hiszi, hogy ha ismeretlenül bánt valakit, akkor neki jobb lesz?

2019. jún. 30. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!