Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, zavarna, ha a barátnőtök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, zavarna, ha a barátnőtök saját lakást kapna ballagásra? Hogy hozzam fel az összeköltözést?

Figyelt kérdés

A nagyszüleimtől kapok egy gyönyörű lakást, ha minden igaz, május elejére kész is lesz.

Ezt nem tudja senki, csak anyáék és a legjobb barátnőm.

Viszont a barátommal én szeretnék összeköltözni, csak az ő családjának nem olyan az anyagi helyzete, mint a miénk. Nem szegények, de egy lakást nem tudnának neki venni Pesten.

Én szeretném, hogy odaköltözzön, de a legjobb barátnőm szerint ez nem jó ötlet, mert kisebbségi komplexusa lenne, hogy az enyém a hely. Nem eltartani akarnám (bele sem menne, így is bárhová megyünk, legyen az mozi+vacsi, vagy akár wellness, mindent ő fizet), szóval a számlákat feleznénk, csak lakbért nem kellene fizetnie.

Ez tényleg zavarja a pasikat?

2015. nov. 24. 23:41
 1/6 anonim ***** válasza:
94%

Barátnők, fórum... Össze akarsz vele költözni, de nem tudod, mit reagálna erre? Vele akarod leélni az életed, de nem tud a lakásról, és nem tudod leültetni, hogy mit gondol az egészről? Akkor mi honnan tudnánk?

Attól mert a barátnőd így látja, pár internetes fórumozó meg úgy, attól a barátod nem ezen válaszok alapján érez, nem úgy fog reagálni, ahogy itt most jól megmondják neked.

Beszélgess már vele bakker.

2015. nov. 24. 23:44
 2/6 opened paradise ***** válasza:
100%

Hát lekonyuló arrcal arra gondolnék,hogy üres a zsebem,de amúgy örülnék neki :D

Oké,a te lakásod,de együtt élhettek majd és lakbérre se kell félretenni.

2015. nov. 24. 23:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha érezteted vele, hogy szereted és nyomós ok nélkül nem menne tönkre a kapcsolatotok, akkor szerintem nem probléma. Viszont ha csak úgy gondolnál egyet és mondjuk nem azt éreznéd iránta amit eddig, nem nagyon tudna hova menni ha vége lenne egyik pillanatról a másikra. Sajnos sok mindenkinek el kell fogadnia, hogy míg tanul képtelen elegendő pénzt keresni ahhoz, hogy saját ingatlannal vagy autóval vagy bármivel rendelkezzen.
2015. nov. 24. 23:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok és szerintem tök jó mert így több is jutna másra.Nem tudom mennyire komoly a kapcsolatatotok,esetleg együtt tervezitek e a jövőt.Ha igen akkor is lehet még gyüjteni pl olyan dolgokra mint egy autó vagy félretenni közös nyaralásra.Mondjuk ha lakás lesz akkor bútorok is kellenek és azokat is megvehetitek közösen.
2015. nov. 24. 23:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Egyrészt jó dolog, másrészt én (így hogy komolyan tervezem vele a jövő), kiszolgáltatottnak is érezném magam. Nem az ő hibája lenne, csak ha netán gond lenne később, nem volna semmim. Bennem van ilyen félelem, mert Apámék elváltak 20 év után és nem azert mert úgy akarom hogy legyen, csak mégis ha ezt látja hogy mindenki válik... De amúgy spórolás szempontból meg nagy könnyebbség neki is. Szóval nem hiszem, hogy gond lenne neki ha szabad kezet kap a házban, úgy értem mi esetünkben én költöztem hozzájuk, s igaz csak a szobájában de pl szabad kezem van a rendezkedésben. (Bár szerinte mindent kipakolok innen a cuccai közül. Hát igen, ha rend van, nehezebb megtalalnia a cuccait mint ha szana szét minden fele kipakolva... Hát na nem egy rendet tartó egyén a párom, ezt ő is tudja.)

Én mondjuk így hogy együtt lakunk itt, örömmel venném ha azt mondaná van egy házam gyerünk oda. Mivel itt sem spórolok össze egy hamar egy hára, legalább valódi kapcsolatunk lenne, ugy értem önálló szülők mentes. Azért az nagyon más és én alig várom.

2015. nov. 25. 07:47
 6/6 anonim válasza:
Engem nem zavarna örülnék is neki ezzel a barátnőmet látnám mosolyogni,meg hogy ez boldogá teszi 21/F
2015. nov. 25. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!