Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna, ha a barátnőtök minden este bulizna? Mit csináljak ezzel?
18 évig burokban éltem, a szüleim semmit nem engedtek, alig bulizhattam, szóval mikor elköltöztem Pestre, a legjobb környékre, tőlük több, mint 200 km-re, akkor eléggé kinyílt előttem a világ...
Rengeteg barátom, barátnőm él itt, sosem unatkozok. Viszont a barátomat zavarja, hogy szinte minden éjszaka hajnalban érek haza, meg hogy nem érti, ez miért jó. De ez szerintem teljesen a magánügyem és nem tudom, mit kéne csináljak, hogy ezt észrevegye.
18L
Mivel zavarja, nem a magánügyed.
Egyébként sanszos, hogy félt egyrészt az éjszakai élet veszélyeitől, másrészt attól, hogy összefutsz valakivel, aki elcsavarja a fejed. 18 vagy, eddig burokban éltél, összeakadsz valakivel, akinek a szemei, az illata és hangja teljesen elcsavarja a fejed és a kapcsolatotoknak vége.
Próbáljátok megbeszélni a dolgot!
Párkapcsolatban nincs olyan, hogy azt csinálok amit akarok mert az én magánügyem, ilyen a szingli életben van.
Ha van egy párod akkor hozzá is kell igazodnod és kompromisszumokat kötnöd. Neked egyáltalán nem kellene kapcsolat jelenleg és még jó ideig.
Engem is zavarna. Illetve nem, mert pár nap után szakítanánk.
Tulajdonképpen minek neked barát, ha mindig hajnalban vergődsz haza?
Ja, és tényleg ne anyádra fogd.
Mindenkit felpontoztam,mert igazuk van.
Annyi a hozzàfűznivalòm, hogy megnézheted az arcodat majd 5 év mulva a folyamatos éjszakàzàstòl, hogy fog kinézni...
Ja, engem is baromi szigorùan fogtak, mégsem züllöttem el.
Ès neked pàrkapcsolatban ez magànügy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!