Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit szólnátok ha a barátnőtök egyik este úgy állítana haza, hogy tetoválást csináltatott?
Szeretém ezt a pillangót [link]
a derekam allá tetováltatni. Nem oda ahol mindenkinek van, hanem, lejjebb,úgy hogy a bugyiból csak icicpicit látszódjon ki. Ez szexi vagy nem?
Én azon a véleményen vagyok, hogy a te tested, azt csinálsz vele amit akarsz és másnak nem nagyon van beleszólása a dologba.
Mondjuk én elég szabad szellemű vagyok, tehát ha én tetkót akarok, akkor csak közlöm a párommal hogy: "Szivem, elmegyek tetoválást csináltatni" és kész. Én nem kérek engedélyt.
Üdv!
Speciel én nem szeretem a tetoválást, nálam ismerkedéskor pl. kizáró ok (lehet). Ha a párom nem beszélné meg velem, hogy akar egyet csináltatni, nem mondom, hogy elhagynám, de NAGYON nem örülnék neki.Ugyanakkor ez a te egyedüli döntésed.35/f
en is szexynek talalom,de ha a baratnom lennel es nekem nem szolnal rolla,csak ugy megcsinaltatod,kirugnalak.velemeny volt csak.22/F
clyde
Ha a bugyiból csak ici-picit látszik ki, akkor a tetoválósnak nagyon közel kell lennie a p*ncihoz és én azt nem tudnám elviselni, hogy más esetleg így lássa a csajomat...
A tetkóval nincs baj, csak a helyével...
"Tetoválást csináltattál? Hát te tudod. Azért szólhattál volna"
Ezt szólnám:D
este találkozok barátnőmmel, és ő is már régóta akart tetoválást, és ő is pont pillangót.
Mindketten egymás szülinapjára akartuk, de bizonyos okokból elmaradt.
Ha te vagy a barátnőm, számíts rá hogy este ha megérkezek kocsival, le kell tolnod a gatyát, és bizonyítani :D Ha ott a tetkó, nem szállsz be, ha nincs, akkor beszállsz, de a gatya lent marad :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!