Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit szólnátok ha a barátnőtök egyik este úgy állítana haza, hogy tetoválást csináltatott?
Szeretém ezt a pillangót [link]
a derekam allá tetováltatni. Nem oda ahol mindenkinek van, hanem, lejjebb,úgy hogy a bugyiból csak icicpicit látszódjon ki. Ez szexi vagy nem?
hát de miért nem akarsz neki szólni?meglepit akarsz? szerintem jobb ezt megbeszélni,nem?
én is akarok pár hónap múlva egy vörös lótuszt,csak még nemtom hova:D
jajj..nem a pinusomhoz:D hanem a fenekemhez, gerincvégre, oda ahol a két girizd elválik egymástól, nem tudom pontosan mi annak a testrésznek a neve.
Már régóta akarok csinálni,mondtam is neki, tud róla,csak nincs konkrét időpont h mikor..
ribancrendszám? -.-"
HA tud róla, és elfogadta, akkor rendben van.
Különben az lenne az üzenete, hogy "Magasról le vagy ejtve, édesem - úgyis azt csinálok, amit akarok".
Én nem dobnálak ki, de NAGYON nem örülnék neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!