Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket ez zavarna srácok?
Szóval. Tegyük fel, hogy olyan barátnőd van, amilyet szeretnél magadnak, mindenben tökéletes. Törődő, jó köztetek az összhang és szerelmes is vagy belé.
Na most egy hibája van a barátnődnek. Bármilyen más lánnyal szóba állsz, és a barátnőd tudomást szerez az illetőről, akkor megöli őt. Tegyük fel azt is, hogy ez nem derülne ki, hogy a barátnőd miatt tűnnek el lányok, csak is te tudsz róla. A barátnődnek egyébként nincs semmi féle mentális problémája, nem szociopata, csak egyszerűen ha beszélsz egy másik lánnyal, akit ő riválisnak tekint, azt megöli.
Szval a kérdés végülis az, hogy zavarna-e téged, ha ilyen lenne a barátnőd? Annyira szeret, hogy rettentően féltékeny. Ezért nem is igazán beszélhetsz más lányokkal, mert meg akarod védeni őket a barátnődtől, viszont a barátnődbe is szerelmes vagy, és minden szuper vele.
Nem tudom eldönteni, hogy ez engem zavarna-e.
Ui.: Fiúkhoz, férfiakhoz szólna a kérdésem inkább, de természetesen lányok is válaszolhatnak. (Nyilván a kérdésem akkor fordított felállásban értendő)
"A barátnődnek egyébként nincs semmi féle mentális problémája" - Ez ellentmondásos az egész kérdéssel.
Sok You-t néztél?
Elmondtam, hogy nincsen problémája fejben. Teljesen normális lány. És nem mindenkit ől meg 1-es, hanem akinél érzi, hogy belé eshetsz, vagy közeledni akar feléd, és erről tudomást szerez.
Akkor inkább nyomatékosítok, ha akarnád (de nem akarod), sem tudnád megcsalni, mert ismeri a kapcsolataid. Nyilván olyan csajt nem öl meg, aki a kollegád és munka miatt muszáj beszélnetek.
Inkább így értelmezzétek a kérdést. Lehet, hogy rosszul fogalmaztam.
Ezt honnan vetted? Hanyatlik a filmipar, ha már ilyen hülyeségeket gyártanak 😂
Zavarna, és de, lenne mentális betegsége. Ilyet egészséges ember nem tud csinálni.
Ahj, de mondom, hogy nincs betegsége. Sztem nem értelmezitek rendesen a kérdést. Sokkal könnyebb azt mondani, hogy zavarna...
DE!
Életed szerelméről beszélünk, és ha szerelmes vagy, akkor minden bolondságért szereted a csajt. Jó most nyilván sarkítva fogalmazok, de érezzétek már át kicsit jobban a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!