Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19-23 éves srácok! Mennyi az a korkülönbség a nő javára, amennyi még nem zavarna titeket? Írjatok kort is!
Figyelt kérdés
2016. márc. 25. 22:11
1/12 A kérdező kommentje:
18 év 24 évesek is írhatnak azért... :)
2016. márc. 25. 22:11
2/12 anonim válasza:
Pista bácsi vagyok és 78 éves,én már biztosan nem férek bele ?
3/12 A kérdező kommentje:
Pista bácsi, sajnos nem :D közvélemény kutatást tartok.
2016. márc. 25. 22:14
4/12 anonim válasza:
Egyem a szádat drága tubicám,ezzel a válasszal a letargiába kergeted a te jó öreg Pista bácsidat,akinél még nincs fél hat !
Mi az a közvélemény kutatás ? Nálunk tanyán nincs ilyen.
5/12 A kérdező kommentje:
Tubicám? :D lol én is pasi vagyok.
2016. márc. 25. 22:20
6/12 anonim válasza:
Pasi ?
A mai világban az sem jelent gondot.
Olvastam a tanyai hírlapban,hogy most ez a divat,mint régen az üvegszem.
Pista bácsi kacsint. ;)
7/12 anonim válasza:
24 vagyok és 19-27 éves nővel gondolkodás nélkül összejönnék
8/12 anonim válasza:
Igaz lány vagyok, de szerintem nincs erre konkrét szám. Ha megvan az összhang, akkor nem teljesen mindegy, hogy a nő idősebb pár évvel? :)
Egyébként eddigi tapasztalataim szerint tényleg nem foglalkoztatja ez a férfi nemet. Sokkal inkább tartanak attól, hogy a nőnek okoz gondot a korkülönbség.
9/12 anonim válasza:
A nő javára kb 6-7 év. Ha viszont fiatalabb nálam, akkor már a 2 év is elég sok.
21
10/12 A kérdező kommentje:
Egyébként 20 éves vagyok, és megismerkedtem egy nálam majdnem 7 évvel idősebb csajjal vagy inkább nővel. Egy szórakozóhelyen ismertem meg, nagyon jól eldumáltunk, és csak az első randin derült ki ki hány éves. Engem mondjuk nem zavar, szerintem őt is csak a társadalmi elvárások miatt... egyébként én is azon a véleményen vagyok, hogy ha jól kijövünk miért ne, ő is dolgozik, én is dolgozom már, munka mellett meg levelezőn tanulok.
2016. márc. 25. 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!