Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korkülönbségi probléma!?
Az a helyzet, hogy van egy srác akit én nagyon kedvelek... vagyis jóval több, mint kedvelés. Beszélttünk erről az egészről, hogy nekem több kell mint egyszerű barátság és agyaltunk is ezen jó sokat de nem jutottunk semmi ésszerűre.
Ő 31 éves, én 18 vagyok. Most nyugodtan ítélkezzetek, nem nagyon fog érdekelni.
Ő is benne lenne egy párkapcsolatba meg én is de a szüleim... hát ők nem igazán díjaznák, ha hazahoznám ezt a fiút.
Régebben elmondtam anyáéknak amikor bejött egy 15 évvel idősebb srác. A szüleim úgy kibuktak rajta, hogy pszichológushoz küldtek és konkrétan még egyedül se mehettem ki az utcára, nehogy a hátuk mögött találkozzak vele.
Szóval a helyzet az, hogy én is benne lennék meg ő is de azért mégse titkolózhatok évekig a szüleimnek.
Meg a másik, hogy én még csak 18 vagyok. Nem lenne probléma ez a korkülönbség ha mondjuk már 25 körül lennék mert akkor már meglenne a magam élete. De így, hogy a szüleim tartanak el... ez így eléggé megoldhatatlannak tűnik. Valaki esetleg el tud látni valami hasznos tanáccsal?
Apukámmal nagyon jó a kapcsolatom. Sose hazudok neki (kivéve ebe). Amikor ezzel férfival találkozok mindig kitalálok valamit és utána olyan szörnyű bűntudatom van,mert utálok hazudni (főleg apának)
Az a baj, hogy én még tanulok és ahhoz, hogy független lehessek és elkezdhessem a magam kis életét ahhoz dolgoznom is kell de nem tudom olyan munkát találni amivel suli mellett is meg tudnék lenni. Ameddig meg velük élek addig az ő szabályaik szerint játszom
Semmi probléma.
Én 16 évesen játszottam ezt a játszmát le a szüleimmel :D
15 évvel volt idősebb a barátom (azóta is együtt vagyunk).
Kb. 1 évbe telt mire mindenki leállt a piszkálódással és a szitkozódással.
Készülj fel! Nem lesz könnyű menet, én tapasztalatból mondom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!