Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem kell már ha én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kell már ha én tetszem neki?

Figyelt kérdés
Rengetegszer előfordult,hogy tetszett valaki és ha kiderült,hogy én is neki,akkor már nem érdekelt annyira. Nem vagyok válogatós,én örülnék a legjobban ha nem így lenne. Általában igaz rám,hogy olyan férfi kell,aki elérhetetlen,ha meg mégis lehet valami,akkor meghátrálok , utálom ezt. Mitől van ez?

2016. jan. 25. 15:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Pacsi. Hasonló szituációban vagyok én is.. Asszem azért van, mert nincs még szükségem komoly kapcsolatra, inkább szórakozom csak. Próbáltam már komolyabbat is alakítani, pont most jöttem ki egy 3 hónapos kapcsolatból.. Részemről nem alakult ki a szerelem és nem láttam értelmét tovább folytatni.

Úgy gondolom, hogy nem nőltél még bele, plusz mindig az kell ami nincs, vagy ráununk a dolgokra. :)

2016. jan. 25. 15:34
 2/3 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy én pont,hogy szeretnék komoly kapcsolatot,akivel kölcsönösen szeretjük,tiszteljük egymást,de így elég nehéz. Meg általában az idősebb korosztály tetszik nekem,ők meg már házasok, úgyhogy elég szerencsétlen vagyok
2016. jan. 25. 15:47
 3/3 anonim ***** válasza:

Ugyanígy vagyok vele...nagyon szenvedek már emiatt :(

Annyira szeretnék már valakit aki szeret, és akit szerethetek, de valamiért mindig meghátrálok, ha úgy alakul...

Nem értem magam és dühít ez az egész, de képtelen vagyok változtatni :((

2016. jan. 29. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!