Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ezek alapján vajon tetszem az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek alapján vajon tetszem az orvosomnak?

Figyelt kérdés
Nekem bejön. Fiatalabb vagyok nála, huszonéves. Műtött engem. És műtét után sokkal figyelmesebb volt. Megsimogatta a vállam, meg kérdezgetett hogy vagyok. Mindig mosolygott. Meg nevetett azon, amit mondtam. Tudom, ezek lehetnek udvariassági formulák is.. Lehet nagy jelentőséget tulajdonítok ezeknek. Hogy derítsem ki, hogy tetszem-e neki? És hogy viselkedjek a társaságában, hogy felfigyeljen rám?

2016. jan. 23. 23:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
úristen, minden orvos iylen, csak pénz kell neki :D
2016. jan. 23. 23:18
 2/11 anonim ***** válasza:
44%
Nehany szexre biztos jo leszel neki.
2016. jan. 23. 23:18
 3/11 opened paradise ***** válasza:

O.o

Melyik kórház? Ugye bp?

Ha igen,nevetni fogok:D

2016. jan. 23. 23:26
 4/11 A kérdező kommentje:
Hármas.. Az miért fontos, hogy melyik kórház?
2016. jan. 23. 23:28
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem minden orvos kedves és nem minden orvos fogad el pénzt... És érdekes módon anélkül is kedves. Igaz ritka.
2016. jan. 23. 23:32
 6/11 opened paradise ***** válasza:
Mert hallottam egy huncutról:D
2016. jan. 23. 23:43
 7/11 A kérdező kommentje:
Huncut? Én nem vagyok az sztem. De priviben megírhatod a sztorit.
2016. jan. 23. 23:46
 8/11 opened paradise ***** válasza:
44%

Az orvos az:D

Amúgy próbálkozz.

De a kórház még mindig érdekelne...

2016. jan. 24. 00:04
 9/11 anonim ***** válasza:
Ne láss bele semmit, simán udvarias volt. A nénikéktől is megkérdezik viziten hogy vannak, jobb esetben még mosolyogni is van erejük, semmi különleges nincs ebben.
2016. jan. 24. 01:24
 10/11 anonim ***** válasza:
Az orvosoknak tanítják ezt a modort, mert ezzel is elősegítik a betegeik gyógyulását.
2016. jan. 24. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!