Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha két embert szeretek, egyiket se akarom elveszíteni, hogyan lehet eldönteni melyik a fontosabb? Szív vagy ész alapján kell gondolkozni?
Első : pár éve együtt vagyunk,mindent megtenne értem,de vannak viták,mert ugyanolyan erős személyiségek vagyunk,párszor már elcsattant pár pofon mindkét részről,mert nagyon fel tudjuk egymást idegesíteni,de tudom hogy szeret,nem akar elhagyni.
Második : nyugodt,vannak anyagi gondjai rendesen,de nagyon vonzódom hozzá,úgy érzem egy hullámhosszon vagyunk,pár hete ismerem csak,ellentétje a másiknak karakterileg,viszont az elsőben biztos vagyok hogy szeret akármi is van,mert mindenkitől megvéd,akármit mondanak,a második szerintem nem ilyen karakter.És ami a legfontosabb kérdés ebben a helyzetben amitől tartok,hogy az elsőt mindenki ismeri a városban,van tekintélye,a másodiknak is,csak más körben,és nem akarom hogy az első megverje a másodikat mert éppen úgy gondolja.És nem tudom hogy inkább menjek az érzelmeim után,akármi is történik,vagy inkább a biztosban maradjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!