Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez lehet a szerelem? Menyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez lehet a szerelem? Menyire számít a korkülönbség?

Figyelt kérdés
Szerelmesek lettünk egymásba egy pillanat alatt,de 13 ével fiatalabb tőlem a férfi.Nekem már felnőtt gyermekeim vannak,házasságban élek lassan 26 éve,a férjem és az én kapcsolata kicsit elpunnyadt,megszokottá vált.Most úgy érzem képes lennék feladni mindent érte,de most a szívem diktál.Viszont egy hullámhosszon vagyunk,minden tökéletesnek tünik. Van aki már meglépte ezt az érzést és jól döntött?
2016. márc. 25. 05:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Én csak én 12vel vagyok fiatalabb..

Küzdöttem mert a kapcsolatomba zsaroltak a gyerekeimmel..sok szaron keresztülmentem sok hülye döntést hoztam..a hosszu èvek alatt màs lettem..aztàn elértem hogy pàr évet tàrsas magànyba voltam majd megcsaltak végre igy szabadultam..én őszinte voltam otthon de zsarolàssal nem lehet szeretetet szerelmet elérni..az ex viszont hazudozott lebukàsig..egyedül maradtam sok stresszel hogy oldom meg a gyerekeket meg anyagiakat..két bébiszitterrel befürödtem most nincs az se igy a nagyobbik gyereknek miattam kellett koràn felnőlnie..

Kaptam az élettől egy klon férfit aki hasonlit a nagy ő höz de nem az..viszont nem tudom hogy mondjam meg majd neki mert megint ugy vagyok inkàbb egyedül..azt hiszem egyedül jobban boldogulnék és maradna időm magamra is (pici sport)..most nem leszek senki csicskàsa hogy ellàssam a gyerekeket kutyàt meg a pasit is (férjem mellett az voltam aztàn ha sportolni kezdtem meg morgott mert az nekem nem jàrt meg mert neki teher volt heti kétdzer 1.5oràt a gyerekekkel lenni)

Megérte??hogy kiléotem igen..a hàttérből segitett egy béla angysl mert életképtelen voltam sose mertem volna harcolni..de vhol mégis elvesztettem a gyerekeim mert sok a teher rajtam melohelyeken megfelelni otthon vinni hozni őket suliba edzésekre versenyekre dokikhoz EGYEDÜL-élni meg nincs időnk..meg közös jàtékra..

De kezdek ugy élni hogy cssk a gyerekek ..csak passz hogy mondjam meg annak aki mindent megtesz elfogadta a gyerekeim de nekem mégsem jo :( ..sajnàlatbol soha többet nem tartok ki vki mellett..akkor se a nagy őt vàlasztottam volna mert sajnàltam az exférjet..

Szoval tanulsàg ?? Nem a sportszelettől leszünk erössek..csak hitem volt..hittem vmibe ami nincs..de jobb igy..a nagy ő màssal boldog csak hitegetett..mintha ő is szenvedne a kapcsolatàba "szabadits meg attol amit érzek zenéket posztolt"..

Igen ha két ember talizik de mindkettőnek pàrja van és egyik se gerinctrlen hogy becsapja a pàrjàt marad az örök szenvedés..seb..majd talàn a következő életünkben jokor jo helyen jo időbe talàlkozunk..

2016. márc. 25. 07:41
 2/6 anonim ***** válasza:
47%

Te olyan 45 körül lehetsz, a barátod 30 körül,ha nem tévedek.

Működhet.

Felnőtt ember,gondolom önállósodott már.

A gyerekeid felnőttek,tehát miattuk nem kell kitartanod az apjuk mellett.

Szerintem próbáljátok meg !

Mit veszíthetsz?

Egy rossz házasságot?

Szerintem örökre bánni fogod,hogy nem tetted meg.

Szóval hajrá,egyszer élünk !:)

Az egy másik kérdés,mi lesz veletek 10-15 év múlva...

2016. márc. 25. 07:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Milyen könnyen tudsz a férjedről anyagilag leválni ?

Mennyire lenne "súlyos" a válás ?

Van bármi,amiben kényszerhelyzetben vagy?

2016. márc. 25. 07:56
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen,sajnos valamennyire függök tőle anyagilag,jelenleg ezzel zsarol.Nem akarja hogy elhagyjam,most kicsit megijedt.Eddig mindent lenyeltem,sőt többet is,mint kellett volna.Most először életembe mondtam meg neki a bánatomat,soha nem ismert,irányított,túl fiatal voltam és ő irányított.( 9 évvel idősebb) és igen,van nagy gyerek,devan egy kiskorú( 8 éves) jelenleg ezzel is zsarolnak és jelenleg rabnak érzem magam.
2016. márc. 25. 09:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Pontosan ezért romlott meg a házasságod, mert sosem kommunikáltatok, nem mondtad meg, hogy elnyomva, irányítva érzed magad, most is zsarol. Igen vágj bele, mert a férjed mellett boldogtalan maradsz, de ne várd, hogy sokáig tartson ez a viszony ekkora korkülönbségnél.Viszont legalább pár évig boldog leszel.
2016. márc. 25. 22:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Én nálam fiatalabb pasival komoly kapcsolat céljából nem kezdenék
2016. márc. 29. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!