Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szeret? Illetve ezt miből tudom leszűrni?
Megismerkedtem egy férfival az interneten, akivel már hosszú ideje chatelek. Naphosszat beszélgetünk, gyakran órákon át. Van, hogy kevesebbet, ez attól függ, mennyi a munkája. Állandóan telefonálunk, és eddig hónapokig csak azt hangoztatta, hogy mennyire ,,kedvel." Mostanában már a szerelmet emlegeti, és gyakran beszél a közös jövőnkről. Szeretné, ha vele együtt néznék lakást, gyakran át is küldi a hirdetéseket. Megbeszéltük, hogy akkor találkozunk személyesen is, ha vége a sulinak és jön a nyári szünet. Tudja, hogy fiatal vagyok, és várnia kell még az összeköltözéssel, stb-vel.
Már kitalálta a közös gyerekeink nevét, és úgy beszél rólunk, mintha már az oltár elé készülnénk.
Szerintetek komolyan vehetem? Tényleg normális, hosszú kapcsolatra vágyhat?
Hasonló helyzetben voltam én is, csak a nemek voltak megfordítva.
Még nem is találkoztam a nővel, de azt hajtogatta 2 hét ismeretség után, hogy mennyire szeret és hogy milyen jó lesz majd összeköltözni, stb.
Nem lett semmi a dologból, mert az ilyen emberek veszélyesek lehetnek. Ha összejövök a nővel akkor non-stop féltékeny lett volna még a levegőre is (megmaradt a beszélő viszony és belelátok a kapcsolataiba).
Ezzel a tapasztalattal azt javasolnám neked, hogy vigyázz vele. Próbáld meg megismerni, de ha nem muszáj ne tudja meg hol laksz pontosan.
Viszont, ha belemész akkor tuti melletted marad.
Köszi a választ! Hát igen, ettől a túlzott ráfonódástól egy picit én is tartok, bár szerintem egy nő ezt jobban viseli.
Nem tudja a pontos lakcímemet, de a találkozóba valószínűleg belemegyek, mert nagyon megkedveltem. Személyesen mégis jobban le tudom szűrni, hogy milyen ember is valójában. De egyenlőre úgy érzem, nincs okom kételkedni.
Nagyon gyorsan lassítsatok le!
Hiába beszéltek sokat telefonon és interneten, mivel nem találkoztatok és nem beszéltetek élőben, még mindig nem ismeritek egymást. Az internetes írogatás szinte semmit sem ér ilyen szempontból, a telefonálás kicit többet, de az is édeskevés. Ilyenkor egy hiányos képet alakítotok ki egymásról, és a hiányokat az ember hajlamos idealizált tulajdonságokkal feltölteni.
Két ember mindig az egymásról kialakított képükbe szerelmes, és a ti esetetekben ezek egyelőre nagyon hiányosak és/vagy torzak. Ebben a fázisban teljesen értelmetlen, sőt, veszélyes összeköltözésről, gyerekekről, jövőről beszélni.
Úgyhogy legyél NAGYON óvatos, ne hagyd, hogy a srác belerohanjon a dolgokba!
1. hagyjátok abba ezt a tervezgetést, a legnagyobb hülyeség
2. találkozzatok minél előbb, minél többet beszéljetek élőben és minél kevesebbet chaten/telefonon
3. ismerjétek meg egymás valódi értékeit és hibáit
4. utána jöhet bármi, de szép sorjában: randizás, járás, összeköltözés stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!