Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy olyan férfirol, aki már hosszu évek ora rosszul választ, amikor lenne számára megfelelőbb is a közelben, illetve olyanokat, akik nincsenek vele egy szinten gondolatilag, pedig előtte minden párjuk velük egy szinten volt?
Figyelt kérdés
2016. márc. 18. 23:58
2/8 anonim válasza:
Hogy akadt a környezetében egy "gondolatilag vele egy szinten lévő", de nem elég szép nő, akinek nem sikerült felkelteni az érdeklődését.
3/8 A kérdező kommentje:
nem, ugy értettem, hogy valami miatt azokkal nem jön össze, akik tökre az esetei lennének kivül-belül és jobb, értékesebb, hitelesebb kapcsolat lehetne, mint a választottjaival. ennek mi az oka ? régen olyanok voltak a váalsztásai, amilyen hozzá illik. aztán jopár éve valami miatt olyanok a választásai, hogy ha "potenciális igazik" nem is , de hozzá valo nők elmennek mellette, ha probálkoznak nála, akkor is olyan izé velük, aztán választ egy olyat, aki őt szurta ki és könnyű "préda", sőt inkább őt hoditják meg , és hiányoznak belőle azok a belső prerefernciák, amik a pasi esetei, egyébként külsőre sem oylan nagy számok, legalábbis nem jobbak, mint akiket hagy elmenni
2016. márc. 19. 00:11
4/8 anonim válasza:
Sztem te egészen más gondolsz neki valónak és szépnek, mint ő, ennyi.
Én a kerek segg-karcsú derék kombótól olvadok el. Ha ilyet látok, nem fog érdekelni, hogy gondolatilag milyen szinten van.
Szar ügy, tudom.
5/8 A kérdező kommentje:
nem én gondolom igy, ő is ..
2016. márc. 19. 01:13
7/8 anonim válasza:
lehet a kémia/szikra alapján választ
8/8 A kérdező kommentje:
intellektuálisan, gondolati sikon..stb. nyilván nem arra értem, hogy nem Nobel-dijas vegyész a lány.
2016. márc. 19. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!