Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok melyik lenne számotokra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok melyik lenne számotokra a megfelelőbb pasi?

Figyelt kérdés
Lenne két ugyanolyan pasi jellemben, kedvességben, tudásban, csak az 1ik mondjuk elég zsíros lenne a másik meg jó izmos(nem agyonkoxolt, olyan jason statham féle) és ő megtudna védeni téged de az első nem, te melyiket választanád? ha bajod van a zsíros vagy esetleg izmossal akkor mi az?
2009. dec. 10. 22:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Megszeretném mind a kettőt ismerni...Ezek alapján nem tudok és nem is lehet választani!
2009. dec. 10. 22:28
 2/17 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszenek se a zsíros,se a szálkás pasik.Nekem a vékony pasik tetszenek,mert ilyen az ízlésem.A gyúrós pasik például kifejezetten taszítanak,valahogy nekem mindig negatív dolgok jutnak eszembe róluk.
 3/17 anonim ***** válasza:
Ketto kozzul inkabb az izmos,de egyik se jo. Utalom az izmos pasikat is meg a dagadtakat is. Az atlagosakat szeretem.
 4/17 anonim ***** válasza:
Hát akkor sokkal inkább az izmos! Ha a másik kifejezetten puhány...
2009. dec. 10. 22:40
 5/17 A kérdező kommentje:
Különben nem tudom mi a baj néhány nőnek az izmos pasival, ez kb olyan orgia szerintem mint egy férfinek egy meztelen és szexi! nőt látni
2009. dec. 10. 22:44
 6/17 anonim ***** válasza:
A fiúnak is csak a farka áll fel a fullextrás,szexi nőre,de feleségül nem biztos,hogy őt veszi el,nekem is beindul azért picit a fantáziám az izmos pasiktól,csak általában van velük pár belső gond.Így nem szívesen járnék velük.Akkor már inkább az átlagos pasi,vagy a vékonyabb.
2009. dec. 10. 22:54
 7/17 kolosszus22 ***** válasza:

Ez mi hülye kérdés! :D

Mi az, hogy zsíros!? Kövér, elhízott!? Vagy csak szimplán nem szálkás?

Mi a helyzet az átmenettel, mondjuk aki vállas és izmosnak is mondható, de nem szálkás és esetleg van egy kicsi pocakja is!? Hmm...

Ez megint ilyen végletekben gondolkodás!

2009. dec. 10. 23:05
 8/17 anonim ***** válasza:
86%

Jahogy egyesek utaljak az izmos pasikat :D:D:D:D

Gyerekek, legalabb magatoknak ne hazudjatok. Attol, hogy egy szepen kidolgozott testtel rendelkezo jo pasi ratok se nez, nem kell elhatarolodni toluk. Bar igy biztos konnyebb feldolgozni azt, hogy nekik kevesek lesztek, es eselyetek sincs naluk. Igy bemagyarazzatok magatoknak, hogy amugy se tetszenek nektek, es biztos az agyuk helyett is csak izom van :D:D Szanalmas ez az oldal, de tenyleg...

2009. dec. 10. 23:33
 9/17 anonim ***** válasza:
Akkor minek jársz és írogatsz ide,arany bogaram???Nem azt mondtam,hogy MINDEN izmos pasi ilyen,azt mondtam,általában,nagy különbség.Egyébként soknak bejöttem,akikkel találkoztam közölük,jóban is voltam velük,és semmi bajom nincs velük,de nem járnék velük.ÉN nem,de attól még más lehet,hogy igen,logikus gondolom.Azért,mert a TÖBBSÉGÜK belül üres.Ha TE nem vagy ilyen,ne vedd magadra!Ennyi.Azon is minek háborodsz fel,hogy van olyan nő,akinek nem tetszenek?Az én barátom például vékony,mert így tetszik,ahogy van.Miért baj ez?
2009. dec. 10. 23:41
 10/17 anonim ***** válasza:
De könyörgöm: azt írja, hogy ugyanolyan a személyiségük!!
2009. dec. 10. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!