Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok melyik lenne számotokra a megfelelőbb pasi?
Figyelt kérdés
Lenne két ugyanolyan pasi jellemben, kedvességben, tudásban, csak az 1ik mondjuk elég zsíros lenne a másik meg jó izmos(nem agyonkoxolt, olyan jason statham féle) és ő megtudna védeni téged de az első nem, te melyiket választanád? ha bajod van a zsíros vagy esetleg izmossal akkor mi az?2009. dec. 10. 22:19
11/17 anonim válasza:
Fullra nem érdekel,hogy ugyanolyan a személyiségük,akkor sem kellene egyik sem.Választanék egy harmadikat.
12/17 kolosszus22 válasza:
23:33-al egyetértek! Savanyú a szőlő lányok! :D
22/F
13/17 A kérdező kommentje:
azért az is elég gáz hogy a nő 2szer vastagabb mint a gyerek, mert olyan gebe akivel jár
2009. dec. 11. 07:32
14/17 anonim válasza:
Hát aranybogaraim akkor én itt nagyon menő csávó lennék az átlagos 2 közötti testalkatommal(nem vagyok kövér, viszont nem is gyúrok, és ilyen kettő közötti állapot állt be nálam) Szerintem csúnya se vagyok, nem iszok nem cigizek..., nem vagyok tapló, a lányokkal mindig próbálok kedves udvarias lenni, legyen az akárki, mégis a statisztika valahogy nem igazolja az állításaitokat :S Mert ha igazolná, akkor már napi szinten lenne 5 barátnőm, nem az hogy eddig egy se volt... na mindegy. Szoval kedves kérdező nem tudom mire akartál kilyukadni, de a lányok most mondanak mindent , de nyugodt szívvel jelenthetem, inkább legyél kigyúrt mint a másik.
15/17 anonim válasza:
Mit jelent az elég zsíros?
Egyébként nem csak a izmosság a fontos,ha ugyanolyan a személyiségük,az egész fiú egyben fontos.Arc,mimika stb.
Egyébként inkább izmosabb(de csak módjával)
16/17 anonim válasza:
Nem savanyú a szőlő egyáltalán.Csak éppen van,akinek nem tetszik ez a típus.Van,akinek igen.Szóba állnak velünk,hiszen ugyanolyan emberek,mint más,nem. pedig félistenek.Én emberként kezelem őket,nem istenként,és pont lezs@rom az új BMW-t is.Ennyi.Nagy gond?
17/17 A kérdező kommentje:
Ki beszélt itt autókról?O_o xD, amúgy az izmosság a legférfiasabb a férfiaknál, nem úgy mint mondjuk a sörhas, szerintem elég visszataszító
2009. dec. 11. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!