Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok titeket zavarna ha egy olyan nő írna rátok, kedveskedne aki nem tetszik?
A csajnak bejön a pasi, a pasinak a nő nem.
A nő egyébként munkatársam vagyis diák de régen én is az voltam, elvileg sírt meg minden mert nekem nem kellett. Most mindig lesi minden pillanatom nekem dolgozik segít holott nem kéne, sütit hoz nekem pedig már el se fogadtam direkt legutóbb se mostmeg azt írta h ne érezzem rosszul magam mert a főnök lecseszett...semmi köze hozzá sztem. De nem akarom megbántani mert kedves, de ez normális h idegesít vagy felfùjom a dolgot? Mert amugy nem szokott írni rám meg nem tapadt, követett semmi, még azt is mástól tudtam meg h tetszem neki.
25/f
Én lány vagyok, de látom senki nem írt még ezért bátorkodom elmondani a véleményem.
Természetesen zavarna, ha valaki ezt csinálná velem. Szerintem mindegy, hogy egy pasi zaklat egy nőt, vagy egy nő a pasit. Igaz, hogy a társadalom teljesen másként fogja fel a két dolgot, én nem teszek különbséget. A családomat nem válogathatom össze, de a barátaimat és a társamat igen. Ezért nem "kell" senkinek a társaságát elfogadnod, ha az nem tetszik valamilyen módon.
Rossz érzés lesz neki egy ideig, de meg fogja szokni, hogy te nem akarsz semmit tőle. Mond el neki. Nekem sosem mondták el, hogy nem kedvelnek és ezért szorongtam és sokáig kétségek között voltam, aztán persze rájöttem egy idő után, hogy amikor megérkezek, köszönök valakinek, akkor onnantól a tök jó hangulat megszűnik és a kérdéseimre fél szavakkal válaszolnak, aztán elmennek és a hátam mögött beszélnek ki. A VILÁG LEGROSSZABB érzése. Sokkal könnyebben elfogadtam volna, ha azt mondják, hogy bocs, de nem bírjuk a képed.
Tehát én azt mondom ne gondolj úgy rá, hogy "nem akarom megbántani", mert ezzel is meg tudod bántani, ha mondjuk egyszer kicsúszik a szádon egy haverodnak egy olyan mondat, hogy "mit akar ez a csaj, nem is kedvelem". Ha ezt ő megtudja - és az emberek nem mindegyike tapintatos, nyugodtan ki színezheti ezt a mondatot - akkor sokkal jobban meg lesz bántva és még hülyének is fogja magát érezni, mert ilyen sokáig próbálkozott nálad esélytelenül.
Válogasd meg az ismerőseidet, fölösleges olyan miatt idegesíteni, stresszelni magad, ami miatt nem muszáj. Nekem sok mindent le kell nyelnem és el kell viselnem, ezért nem érdekel kit kell elküldenem, nem fogom mások fölösleges hülyeségét hallgatni.
Remélem segítettem. :3
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!