Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik egy férfi, aki nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy férfi, aki nagyon önbizalom hiányos, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tetszik egy férfi nagyon, aki 12 évvel idősebb nálam.

Már egy ideje beszélgetünk, és a napokban sor került az első randira is.

A találkozó fantasztikus volt, és nagyon várom már a következőt. :)

Viszont szegény olyan történeteket mesélt, hogy elég sokat csalódott a nőkben, és még a szám is tátva maradt attól, hogy egyes nők mennyire anyagiasak és felszínesek.

Szóval ezek miatt a csalódások miatt ő egyszerűen képtelennek tartotta azt, hogy nekem ő tényleg tetszik, hogy szimpatikus, hogy meg akarom ismerni.

(Ő régebben is mindig bókolt nekem, hogy milyen csinos vagyok, ebből gondoltam, hogy tetszhetek neki, na meg persze, ahogy rámnézett, és ezért alakult ki bennem, hogy szeretném Őt.)

Mit tehetnék, hogy eloszlassam a buta kételyeit, és hogy én tényleg az embert akarom megismerni benne, nem valami felszínes liba vagyok, mint akik az útjába kerültek.

Habár remélem, hogy idővel rájön.

2015. jún. 25. 17:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Magyarázd el neki hogy ha annyira felszínes lennél akkor nem akarnád annyira megismerni. Adj neki önbizalmat azzal hogy jobban közeledsz felé.
2015. jún. 25. 17:51
 2/3 anonim ***** válasza:
82%
A gond az, hogy komoly a komoly önbizalom-hiány a kapcsolatot is tönkre tudja tenni. Nem a te dolgod, hogy önbizalmat adj (eleve az a neve, hogy ÖNbizalom), mert akkor tőled fog függeni, és nem lesz egyenrangú társkapcsolat. Persze erősítheted, építheted, de hosszú távon nem lesz elég. Még az sem kizárt, hogy nem mer majd veled kapcsolatba kezdeni az önértékelési zavara miatt.
2015. jún. 25. 18:29
 3/3 anonim ***** válasza:
82%

Mondjuk azt nem értem, miért traktál ezzel az első randin? :/

Én ezt így tökre nem élvezném, olyan rossz egy olyan emberrel lenni, aki nem tud megbízni senkiben és panaszkodik... gondolj bele, bármi "rosszat" teszel, majd rajtad is szépen csattanni fog az ostor. Nekem jó tapasztalatom még nem volt ilyen önbizalomhiányos, panaszkodós emberekkel... sőt hajjaj, lettem én már szépen leribizve azért, mert nem akartam többet valakitől...

Gondold meg... beleszeretni persze úgy látom, már sikerült. ;) De az ilyen nem fenékig tejfel általában, bár lehet, hogy kifogsz egy normálisabb fajtát, meglehet, csak rossz kedve volt.

2015. jún. 25. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!