Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem még neki?
Kibékültem egy csajjal akivel nagyon régen kavartam. Mindketten teljesen szerelmesek voltunk a másikba, de aztán elrontottam, mert seggfej voltam vele, és ott véget is ért a kapcsolat. Most egy bulin, hat évvel később újra összefutottunk, és végigbeszélgettük az estét. Ezt szerettem annyira benne, hogy mindig olyan természetes vele dumálni, mintha ezer éve ismernénk egymást. Hivatalosan is kibékültünk, és elhívtam találkozni. A nagy szerelem már elmúlt az irányába, de még mindig nagyon passzol a személyiségünk. Azóta többször is találkoztunk, néha ő dobta föl, néha én, de egyiket se hívtuk randinak. Őszintén nem tudom, hogy ez most barátság-e, mert egyikünk se friendzoneolta a másikat, de közben nem történt semmi szexuális, csak beszélgettünk, meg megöleltük egymást. Az egyetlen dolog, amit írt ami szerintem kicsit félreérthető, hogy a tali után küldött szívecskéket és megköszönte a meghívást, meg hogy szuperül érezte magát. Szerintetek még bejövök neki, az előzményekre való tekintettel? Vagy csak fiúbarátnak tekint? (mert elég sok fiú haverja van)
21 srác
Szerintem is hívd el egy randira. Figyeld meg a témákat, amiről beszélgettek. Ha eddig általánosságban beszéltetek, akkor próbáld meg személyesebbre venni a dolgokat. Ha még így is szívesen beszélget, akkor valószínűleg tényleg bejössz neki.
Alapvetően az már egy jó jel, hogy ő is szervezett találkozót, ráadásul meg is köszönte a meghívásodat. Én a fiú barátaimnak nem szoktam ilyet írni, úgyhogy hajrá!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!