Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem abba, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem abba, aki támogat anyagilag. Szálljak ki, vagy mit tegyek, hogy ne sérüljek?

Figyelt kérdés

Igen, tudom mi erről a véleménye sokaknak, nem ez érdekelne most.

Próbáltam boldogulni "rendesen", de egy nehezebb nappali szakon, Budapesten, diákmunkával nem egyszerű. Sosem voltam fent Tinderen és társain, egy barátnőm által ismertem meg. Akkor lett vége az első kapcsolatomnak, "miért ne?" alapon mentem bele ebbe az egészbe.

1 éve tart.

Nemrég volt egy nehezebb időszakom, amikor gondok voltak a családommal, a legjobb barátnőimmel is kicsit eltávolodtunk egymástól, az egyetemen sem úgy ment minden, ahogy terveztem/gondoltam. Csak ő volt akkor, konkrétan minden nap vele voltam és azóta érzem ezt, hogy ez részemről több, mint vágy, izgalom, "munka". Ha vége lenne, azzal az életem elég nagy fordulatot venne, sajnos a rossz irányba... De félek, hogyha folytatjuk, csak mélyebb érzelmeket fogok iránta táplálni.

2022. máj. 9. 19:17
 1/9 anonim ***** válasza:
43%
gyere ki belole!
2022. máj. 9. 19:20
 2/9 anonim ***** válasza:
72%
Hozzaszokattad magad a penzhez. Gondolj arra hogy ez melo, csak el kell jatszanod.
2022. máj. 9. 19:21
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Az nem opció, hogy tényleg összejöttök, mint egy rendes pár?
2022. máj. 9. 19:25
 4/9 anonim ***** válasza:
80%
#3: Feltehetően egy idősebb pasi.
2022. máj. 9. 19:29
 5/9 A kérdező kommentje:

Nem, vagyis nem hiszem.

Idősebb nálam, meg sokat beszélgetünk és ő már az elején is mondta, hogy képtelen a kötődésre, nagy érzelmekre.

Emberként nagyon különbözőek vagyunk, de mégis jókat beszélgetünk az első perctől. És nekem ez is fontos volt, mert olyan férfival nem tudnék együtt lenni, akivel nincs meg az összhang, a kémia.

2022. máj. 9. 19:30
 6/9 A kérdező kommentje:

Nem is feltétlenül az a gond, hogy idősebb, hanem hogy nagyon máshogy gondoljuk az életünket.

Ő itt van 40+osként, nem akar gyerekeket soha. Én már kamaszkorom óta tudom, hogy fiatalon szeretnék anyuka lenni és két gyereket minimum szeretnék.

2022. máj. 9. 19:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez önámítás, csupán kivetíted rá az érzelmi szükségleteidet. Légvárat építesz. Szállj ki ebből hamar, mert minél később teszed, annál fájdalmasabb lesz.
2022. máj. 9. 21:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha elkepzeled ezt a pasit penz nelkul, nem kellene. Amugy meg a szex okozta oxitocin miatt vagy így. Én a jokepu szulésorvossal voltam igy. Helyes volt, szexy, szules alatt simogatott, batoritott, telenyomott oxitocin hormonnal. Tudtam hogy par honap es elmulik. Igy is lett.
2022. máj. 10. 05:31
 9/9 anonim ***** válasza:

Szallj ki mert kesobb nehezebb lesz.

Az h felnezel ra, jot beszelgettek meg jo a szex, elveszi a jozan itelokepesseged, h egyreszt o tartos kapcsolatra nem alkalmas, ill eltero az eletcelotok. Elvesztegeti az idod es a lehetosegeid

2022. máj. 10. 22:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!