Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan akinek kicsit döcögősen indult a kapcsolata, majd nagyon jól összecsiszolódtatok a pároddal?
Gondolok itt olyasmire, hogy többször eszedbe jutott, hogy talán mégsem illettek össze?
Mi volt nagyjából a ti történetetek? :)
Nekunk volt, az elejen nagyon sokat veszekedtunk, mindenbe beleszolt, számon kért és szakítani is akartam, egyszer szakítottunk is, aztán újra osszejottunk egy 4 hónap múlva.
Azota már eltelt egy kis idő, igaz viták vannak még most is, de hol nincsenek? 4 éve vagyunk együtt
Köszönöm a válaszokat!
1es és 3as. Nektek is veszekedés okozta a döcögősséget, vagy más?
Első válaszoló vagyok.
Igen, sokat marakodtunk, mert butának és tiszteletlennek éreztem sokszor. Ennek ellenére elnyomtam a negatív érzéseimet, azzal a szlogennel, hogy jobbat nem találnék úgysem. Óriási hiba volt... Aztán közel öt év után döntöttem, mert betelt a pohár. Valójában soha nem kellett volna erőltetni a dolgokat.
Azóta van egy támogató ember az életemben, akivel bárhogy alakuljon a kapcsolatom, mindig is hálás leszek neki!...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!