Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ezért kellene bármelyikőnknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezért kellene bármelyikőnknek is szégyellnie magát?

Figyelt kérdés
A legjobb fiú barátomnak kapcsolata van, de bevallotta hogy tetszem neki meg csókolózna velem. Ezt csak beszélgetés szintjén történt, meg nem tettük. Én is mondtam hogy tetszik nekem, de nem akarom tönkretenni a kapcsolatát és ő sem akar most kilépni belőle.

2022. máj. 6. 12:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, viszont ha ezek után "barátok" maradtok, annak lehetnek - sőt szinte csak az lehet - negatív folyományai.
2022. máj. 6. 12:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Mire gondolsz?
2022. máj. 6. 12:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát...ekkor felmerül a kérdés, hogy ő minek van kapcsolatban és ti miért nem vagytok együtt, ha már nyilvánvalóan több van köztetek.

Szégyenleni? Max annyi, hogy a barátnő felé nem fair. Fordított esetben, gondolom neked is szarul esne ha megtudnád, hogy a pasid egy másik lánnyal (akivel közeli kapcsolatban van) akarna csókolózni meg egyebek.

Ez így nem tiszta.

2022. máj. 6. 12:44
 4/7 anonim ***** válasza:
78%

Ez a kapcsolat már most tönkre van tève, hiszen undorító módon csalna az inas, ha tudna.

Remèlem a barátnője lelèp majd majd egy kigyúrt, jókèpű pasival tőle.

2022. máj. 6. 12:45
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Csak tudomásul kell venni, hogy nem vagytok barátok!

Neked meg még pluszban azt, hogy semmibe vesz, csak egy B opció vagy végszükség esetére, és hogy a barátnőjét sem tiszteli is jó tudni, ha a jövőben lenne köztetek valami te is így járnál.

2022. máj. 6. 13:03
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Barátok egyáltalán nem vagytok szerintem sem. Én is úgy látom, hogy az a kapcsolat nem igazi, nem őszinte, hiszen akkor nem éledne fel benne vágy irántad. Szerintem, ha te igent mondtál volna, ő megtette volna.
2022. máj. 6. 13:18
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég szégyen és szánalmas.
2022. máj. 6. 15:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!