Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem.szanalmasnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem.szanalmasnak érzem magam emiatt,miért?

Figyelt kérdés

Nagyon nehezen lehet hozzám közel kerülni,bizonyos okok miatt nehezen engedem magamhoz közel az embereket.Ennek a srácnak sikerült közel kerulnie,a legjobb enemet kihozni belőlem,kimozditott a komfortzonambol.Tudom,hogy tetszek neki.Lefekudtunk,ami csak megjobban rá tett egy lapáttal az egészre,mert iszonyatosan jó volt.

Viszont most nem tudom mi van.Nem kérdeztem meg tőle,mert még a legelején mikor csak baratkoztunk vagy hogy írjam írtam neki hogy nem akarok kapcsolatot és O sem.

Azóta keres,de ahogy többet kezdek neki írni hátrál.

Ha én hátralok meg ír valami olyat,amire biztos hogy reagálok

Kicsinal az egész.nem akarom őt szeretni úgy érzem,mintha ki lennék szolgáltatva,mint ha rossz ember lennék amiatt,mert szerelmes vagyok..mit tegyek?

2022. máj. 2. 18:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Tisztázd vele, hogy ki mit akar.

Más, hogy korábban írtátok, hogy nem akartok kapcsolatot és más, hogy most történt köztetek pár dolog.

2022. máj. 2. 18:30
 2/5 anonim ***** válasza:
93%
Lehet egymásra találtatok, mert mindketten sérült lelkek vagytok és vannak kötődési problémáitok. Ő is sok mindenben hasonló lehet hozzád. Csak most hogy te közelítesz jobban hozzá ő kezdett el reflexszerűen hátrálni. Beszélj vele erről. (Élőben.)
2022. máj. 2. 18:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A nem akarok kapcsolatot az általában csak annyit szokott jelenteni, hogy ne kezdjen senki se túlságosan ragaszkodni vagy erőltetni akármit is. De ha megkérdezed tőle és kölcsönös az érzés biztos nem fog elzavarni vagy hasonlók. Teljesen normális, ha így érzel és ha csak nincs komoly indokod amiért nem akarnál kapcsolatot, szerintem felesleges emiatt kihátrálnod.
2022. máj. 2. 18:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Az a baj,kb 3-4hetente tudunk találkozni.Chaten beszélünk rengeteget,de ez így egyre rosszabb.Nem akarok serulni,ö viszont tudom,hogy az eddigi barátnőit mind O dobta ki..
2022. máj. 2. 18:38
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad előre gondolkodni, főleg ami csak feltételezéseken alapul. Az egy dolog, hogy az eddigi lányokkal ő szakított. Lehet, hogy veled nem fog, vagy igen. Lehet, hogy ő is benne lenne egy kapcsolatban, lehet nem. Egyszerűbb beszélni vele arról mit érzel, aztán lesz valami.
2022. máj. 2. 19:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!