Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem.szanalmasnak érzem magam emiatt,miért?
Nagyon nehezen lehet hozzám közel kerülni,bizonyos okok miatt nehezen engedem magamhoz közel az embereket.Ennek a srácnak sikerült közel kerulnie,a legjobb enemet kihozni belőlem,kimozditott a komfortzonambol.Tudom,hogy tetszek neki.Lefekudtunk,ami csak megjobban rá tett egy lapáttal az egészre,mert iszonyatosan jó volt.
Viszont most nem tudom mi van.Nem kérdeztem meg tőle,mert még a legelején mikor csak baratkoztunk vagy hogy írjam írtam neki hogy nem akarok kapcsolatot és O sem.
Azóta keres,de ahogy többet kezdek neki írni hátrál.
Ha én hátralok meg ír valami olyat,amire biztos hogy reagálok
Kicsinal az egész.nem akarom őt szeretni úgy érzem,mintha ki lennék szolgáltatva,mint ha rossz ember lennék amiatt,mert szerelmes vagyok..mit tegyek?

Tisztázd vele, hogy ki mit akar.
Más, hogy korábban írtátok, hogy nem akartok kapcsolatot és más, hogy most történt köztetek pár dolog.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!