Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Huszonéves nőként, egy 40+-os...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves nőként, egy 40+-os férfibe szerettem bele. Hogyan tudom elfelejteni?

Figyelt kérdés
Mindennap rá gondolok és nagyon vàgyom rá, de valószínűleg sohasem lesz köztünk semmi. :(

2022. máj. 2. 16:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne mondhatnád egy kollégának, hogy igyatok meg egy kávét?
2022. máj. 2. 17:09
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
#7: ezek nem jelek, csak udvariasság.
2022. máj. 2. 17:35
 13/18 A kérdező kommentje:
Észrevettem még, hogy ahogy meglát kihúzza magát és elkezdi igazgatni az ingjét. De ezt mindig csinálja, ez mit jelenthet? Ahogy belép az irodába a kávéval amit hoz nekem, rám néz kihúzza magát, odaadja és az egyik kezével igazgatja magát.
2022. máj. 2. 20:39
 14/18 anonim ***** válasza:

Ha belelátod jelek, ha nem akkor csak atlag.

Engem ha lat valaki igyekszem nem hulyen kinezni, otthon mindegy :D

Szerintem abba gondolj bele, hogy tud e olyan eletet adni neked egy ilyen kapcsolat mint amit szeretnel. 40evesen meg mindenki mindenre kepes, 55 evesen mar indul az otthonulos zsortolodes. (Apam, anyam, tapasztalat) Te akkor leszel 40...se.

Kell ez?

2022. máj. 2. 21:02
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem akkar lebőgni és hülyének kinézni. Simán lehet, ismeretség,kapcsolat,házasság is köztetek.
2022. máj. 3. 13:55
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Simán mondhatod azt, hogy olyan kedves, hogy hoz neked kávét, most szeretnéd viszonozni azzal, hogy te hívod meg kávézni valahova :)
2022. máj. 5. 20:01
 17/18 A kérdező kommentje:
Rendben, megpróbálom :)
2022. máj. 5. 21:01
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Hogy alakult a történet?
2022. nov. 28. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!