Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elfelejteni ?
Van egy férfi kollégám akivel jó pár éve jóban vagyunk , viszont neki és nekem is több éve van párkapcsolata..sosem volt köztünk semmi csupán egy csók.
Párom az első szerelmem előtte nemvolt soha senkim. Viszont egy ideje úgy érzem beleszerettem a kollégámba és állítólag ő is belém. Nemtudom kiverni őt a fejemből sehogysem, próbáltam távolságot tartani tőle vagy bunkózni de egyszerűen nem megy.
Vagy a párodat cseréled le, vagy a munkahelyedet.
Mert ez így nem fog menni, vagy szenvedni fogtok, vagy viszonyt kezdtek, az meg a párjaitokkal szemétség
Majdnem eltaláltad a életkorom igen ,és csak attól hogy rosszul fogok dönteni , paromtol sokszor megkaptam már, hogy tőle jobbat nem találok vagy hogy más nemfog szeretni engem.
Sokszor csúnyán bánik velem, és félek hogy igaza lesz.
#5, ha ilyeneket mond, akkor lehet őt kellene lecserélned...
Ez a "nem találsz nálam jobbat" szöveg nekem bicskanyitogató
Sosem volt köztettek semmi, csak csók.
Na igen, megcsaltad a párodat. A lényed ennyi.
Nem elfelejteni kell hanem szakítani.
A kérdés inkább az, hogy el akarod felejteni?
Csókolóztatok. A párod is tudja ezt? Csak azért nem vagy ezzel a pasival, mert félsz otthagyni az állandót(még ha az rossz is)?
"paromtol sokszor megkaptam már, hogy tőle jobbat nem találok vagy hogy más nemfog szeretni engem. Sokszor csúnyán bánik velem, és félek hogy igaza lesz."
Miért vagy a "pároddal"? Félsz, hogy nélküle jobb lesz, és eltűröd, hogy bántson és lehúzzon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!