Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnám elfelejteni ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elfelejteni ?

Figyelt kérdés

Van egy férfi kollégám akivel jó pár éve jóban vagyunk , viszont neki és nekem is több éve van párkapcsolata..sosem volt köztünk semmi csupán egy csók.

Párom az első szerelmem előtte nemvolt soha senkim. Viszont egy ideje úgy érzem beleszerettem a kollégámba és állítólag ő is belém. Nemtudom kiverni őt a fejemből sehogysem, próbáltam távolságot tartani tőle vagy bunkózni de egyszerűen nem megy.

2022. jan. 4. 21:48
 1/10 anonim ***** válasza:
39%
Le kell zárni, Neked is és neki is az előzőt. Aztán megnézitek mi lesz....Nem annyira bonyolult
2022. jan. 4. 21:52
 2/10 A kérdező kommentje:
Tudom csak félek, sosem voltam más férfival együtt..
2022. jan. 4. 21:53
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Vagy a párodat cseréled le, vagy a munkahelyedet.

Mert ez így nem fog menni, vagy szenvedni fogtok, vagy viszonyt kezdtek, az meg a párjaitokkal szemétség

2022. jan. 4. 21:54
 4/10 anonim ***** válasza:
52%
Tippre 24 év magasságában lehetsz, itt még akár kedvező is az, hogy csak egy férfivel voltál. Te mitől félsz? Főleg ha kedveled ennyire...
2022. jan. 4. 21:57
 5/10 A kérdező kommentje:

Majdnem eltaláltad a életkorom igen ,és csak attól hogy rosszul fogok dönteni , paromtol sokszor megkaptam már, hogy tőle jobbat nem találok vagy hogy más nemfog szeretni engem.

Sokszor csúnyán bánik velem, és félek hogy igaza lesz.

2022. jan. 4. 22:03
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

#5, ha ilyeneket mond, akkor lehet őt kellene lecserélned...

Ez a "nem találsz nálam jobbat" szöveg nekem bicskanyitogató

2022. jan. 4. 22:28
 7/10 anonim ***** válasza:
83%
Ha nekem ilyet mondana, nem gondolkodnék mit tegyek. Egy férfinak sem lenne szabad szavakkal leértéktelenìtenie egy nőt.
2022. jan. 4. 23:37
 8/10 anonim ***** válasza:

Sosem volt köztettek semmi, csak csók.

Na igen, megcsaltad a párodat. A lényed ennyi.

Nem elfelejteni kell hanem szakítani.

2022. jan. 5. 06:22
 9/10 anonim ***** válasza:

A kérdés inkább az, hogy el akarod felejteni?

Csókolóztatok. A párod is tudja ezt? Csak azért nem vagy ezzel a pasival, mert félsz otthagyni az állandót(még ha az rossz is)?

2022. jan. 5. 11:40
 10/10 anonim ***** válasza:

"paromtol sokszor megkaptam már, hogy tőle jobbat nem találok vagy hogy más nemfog szeretni engem. Sokszor csúnyán bánik velem, és félek hogy igaza lesz."

Miért vagy a "pároddal"? Félsz, hogy nélküle jobb lesz, és eltűröd, hogy bántson és lehúzzon?

2022. jan. 6. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!