Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elfelejteni egy plátói szerelmet, ha fülig szerelmes vagyok belé és együtt dolgozunk?
Nem mondta ki nyíltan. Én többször jeleztem felé, de ő nem lépett. Valószínűleg ha egy kicsit is vonzódna hozzám, akkor azt már tudnám.
Amúgy független!
2.
Ez a "jeleztem" ez milyen erejű jeleket takar? Csak mert sok van amit nem vesznek észre mások. A vigyorgás meg a "szépen nézés" pl. észrevehetetlenek.
Ha nem derült ki konkrétan a véleménye, akkor ebből még bármi lehet...
"Én többször jeleztem felé..."
Konkrétan hogyan jelezted?
6.
Konkrétan megmondtad, nem hátulról indítós dumával, nem utalással, hanem így konkrétan kimondva, hogy "Te tetszel nekem", mire ő nem reagált, vagy elhajtott? Ezek után miért érdekel? Szeretsz szenvedni, áldozatkomplexusod van? Ebből hamar kikellene ám törni.
Jó, hogy független, de ez az egyetlen jó dolog ebben az egészben.
Már az is megfordult a fejemben, hogy lehet új munkahely után kellene néznem. Amúgy is érik a változás, ez pedig csak megerősít benne.
Ez az i-re a pont. Lehet gyerekes, de nagyin nehezen tudok így dolgozni és nehezen tudok felejteni.
9.
De ez hogy zajlott, mert ez nehéz elképzelni.
Te odamentél vagy egy duma közepén mondtad neki, hogy "Te tetszel nekem" ő meg "Igazából nem érdekel", vagy ezt mégis hogy? Nehéz elképzelni a szituációt, erre van vagy egy sereg jó vagy rossz reakció, de a semmi az nem logikus.
Ez akkor logikus, ha hátulról-jövős dumával próbálkoztál neki meg ez pl. fel sem tűnt, mert nem mindenki szereti ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!