Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnám elfelejteni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elfelejteni a kollégámat?

Figyelt kérdés
Totálisan belezúgtam egy kollégámba, akinek van párja. Vonzódunk egymáshoz, ezt kb. a vak is látja, elég kétértelműen is viselkedik sokszor. Nem akarok életem végéig epekedni utána, de azzal, hogy elég gyakran látom, csak rosszabb. Ez így megy több, mint fél éve, de számomra már élhetetlen...
2022. jan. 31. 05:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
62%
Én tisztáznám vele a helyzetet szépen lehet neki szólni,hogy van párja hagyja abba a kétértelmű viselkedést.
2022. jan. 31. 06:09
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Megkérdezted valaha is tőle,hogy mit akar tőled?

Hány évesek vagytok

Mióta van együtt a párjával?

2022. jan. 31. 06:10
 3/12 anonim ***** válasza:
62%
Ultimátum elé állítani vagy hagyja abba ezt a viselkedést veled szemben vagy hagyja el a párját ha akar tőled valamit
2022. jan. 31. 06:13
 4/12 anonim ***** válasza:
93%

Milyen ultimátum, meg mi az hogy hagyja abba?

A kérdező hagyja abba, nem a másik a gonosz, mert ő meg akarja b@szni a kedves kollégát, nem mások viselkedését kell kontrollálni, hanem szépen az ember sajátját.

Nem történt semmi, úgyhogy elég röhejes lenne, ha odamész parancsolgatni neki.

Ha te abba hagyod, akkor a másik is kapcsol, mondjuk vegyél erőt magadon és ne bámuld, kerüld kicsit és le fog esni neki.

2022. jan. 31. 07:15
 5/12 anonim ***** válasza:
40%
Ezt sosem értettem… Ennyire nem köt le a munkád? :D
2022. jan. 31. 07:23
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, bennem mindig megöli a vonzalmat ha egy felnőtt ember kétértelmű viselkedik, és nem tud felnőtt módjára egyenes lenni, gyávaságnak, éretlenségnek, sunyiságnak érzem.
2022. jan. 31. 08:01
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Sajat magadat kinzod csak.
2022. jan. 31. 08:29
 8/12 anonim ***** válasza:
61%
Válts munkahelyet. Vagy váltson ő.
2022. jan. 31. 09:37
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Tarts távolságot tőle, viselkedj mindig közömbösen most egy darabig. Meglátod, sikerül majd. Hasonló cipőben jártam
2022. jan. 31. 09:40
 10/12 anonim ***** válasza:
62%
Ne kellesd magad annyira és megoldódik a probléma. Eleve nem kellett volna belemenni egy ilyen flörtjátékba, ha tudtad, hogy párja van. Vagy mit vártál, hogy dobja a párját érted? Ha igen, az miért jó? Hogy egyszer majd téged is ugyanúgy dob egy másikért?
2022. jan. 31. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!