Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnám elfelejteni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elfelejteni a kollégámat?

Figyelt kérdés
Totálisan belezúgtam egy kollégámba, akinek van párja. Vonzódunk egymáshoz, ezt kb. a vak is látja, elég kétértelműen is viselkedik sokszor. Nem akarok életem végéig epekedni utána, de azzal, hogy elég gyakran látom, csak rosszabb. Ez így megy több, mint fél éve, de számomra már élhetetlen...
2022. jan. 31. 05:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Jól figyelj. Soha de soha ne kezdj kollégával, rohadtul bonyolut dologba mész bele. Nem éri meg hidd el. Tapasztalat... nagyon sokat vesztettem, nem éri meg.
2022. jan. 31. 19:53
 12/12 A kérdező kommentje:

Sziasztok, bocsi, hogy csak most válaszolok.

Nos, próbáltam kerülni/mellőzni, ami nyilván feltűnt neki. Mivel tudom fixen, hogy van párja, nem kezdtem el arról áradozni, hogy mennyire bejön nekem. Visszatért minden a régi kerékvágásba.

Én is tudom, hogy kínzom magam ezzel az egésszel és semmi értelme, mert megy vele az idő. Mindketten 25 évesek vagyunk egyébként.

Mivel pénteken kirúgtak, ezért legalább az a rész megoldódik, hogy nem fogok vele többet találkozni.

2022. febr. 6. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!