Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Évek óta nem tudom elfelejteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Évek óta nem tudom elfelejteni, mit tegyek? (Hosszú)

Figyelt kérdés

Sziasztok

Van egy làny/nő, akit nem tudok elfelejteni. Soha senki nem volt ilyen hatással rám.

A legjobb barátom barátnője volt. Eleinte nem volt szimpatikus, majd az évek során összecsiszolódtunk. Sokat jártunk együtt hármasban bulizni. Szinte családtag voltam náluk, sokszor ott aludtam, közös programokat csináltunk stb. Aztán anyagi gondjaim lettek, a szüleimnek nem mertem róla beszélni (még otthon laktam) és ők befogadtak. A lány sokat panaszkodott nekem a barátomról, aki régebben megcsalta és sokszor nem úgy beszélt vele, ahogy kellett volna.

Munkahelye miatt a barátom sokszor nem volt otthon. A lány is meg én is sokat dolgoztunk, de általában este együtt vezettük le a feszültséget: együtt főztünk, néha elmentünk kocsmázni, filmeztünk meg ilyesmi.

Rendbejöttek az anyagi dolgaim pár hét alatt és kivettem egy lakást. A lánnyal továbbra is találkoztunk, gyakran mentem át hozzá. Egyik este elaludtam náluk filmnézés közben, akkor történt az első csók. Nem beszéltünk róla utàna. Később egyre jobban egymásra függtünk. Vágytunk egymásra, egymásnál aludtunk, rengeteget beszélgettünk, sok részeg csók és petting történt, de sohasem feküdtünk le egymással.

Nem beszéltem nyíltan vele, mert makacs vagyok. Azt mondtam neki, hogy én nem akarok kapcsolatot vele. Akkor így is éreztem valamiért, pedig nem tudtam meglenni nélküle.

Egy idő után egyre kevesebbet találkoztunk. A barátommal megszakadt a kapcsolatunk, a lány mindent elmondott neki, rendezték a kapcsolatukat. Már férj és feleség, gyerekük van. Úgy tudom másoktól, hogy boldogok és harmónikus kapcsolatban élnek.

Én viszont nem tudom elfelejteni, azóta sincs senkim, pedig lehetett volna. Akkor voltam 24 éves, azóta eltelt 4 év. Mindig követem, hogy mit csinál. Többször próbáltam neki írni, de mindig kitöröltem.

Miért érzem ezt, miközben amikor ott volt a lehetőség, nem csaptam le rá?

Hogyan felejtsem el?

2022. ápr. 11. 13:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%
Igazság szerint semmi nem volt köztetek. Sose értettem, hogy akit egy ilyen plátói szerelem így kicsinál, az mit csinálna, ha egy komoly kapcsolata érne véget? Mondanám, hogy lépj tovább, de nem igazán van min tovább lépni, minden esetre ebből is tanultál. Férje van és gyereke, élned kellene neked is az életed, ahelyett, hogy éveket pazarolsz el.
2022. ápr. 11. 13:55
 2/11 A kérdező kommentje:
Volt előtte kapcsolatom. Azok nem csináltak ki ennyire. És nem tudom, hogy mi fogott meg benne ennyire és ez idegesít.
2022. ápr. 11. 13:56
 3/11 anonim ***** válasza:
Van olyan amikor valaki tekintete olyan ismerősnek , kedvesnek tűnik ez bele tud égni az emberbe.
2022. ápr. 11. 14:06
 4/11 anonim ***** válasza:
99%
Valószínű hogy az fogott meg benne ennyire, hogy ez egy be nem teljesült "szerelem". A "mi lett volna HA érzésébe" beleragadtál. Ezért is szokták azt mondani, hogy amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra. Ott volt a lehetőség, de te elszalasztottad, és ezen nem tudsz túllépni. Esetleg pszichológussal érdemes lenne ezt megbeszélni.
2022. ápr. 11. 14:07
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem értelek. Ha ennyire megfogott, miért nem kezdtél vele kapcsolatba? Ha meg csak utólag érzed így, talán csak az évek szépítették meg az emlékeket, és gondolj arra, hogy lehet most sem akarnál vele lenni.
2022. ápr. 11. 14:07
 6/11 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok. Volt már két kapcsolatom, mindkettőbe szerelmes voltam. Az egyikkel már jegyesek voltunk, de végül a boldogító igen helyett a szakítást mondtam ki. Ennek ellenére nagyon megviselt, de amik igazán földhöz vágtak, azok pont az ilyen beteljesületlen szerelmek voltak.

Sajnos kérdező, itt már nem tehetsz semmit, hiszen nem úgy tűnik, mint aki szingli lesz belátható időn belül. Ha nem lenne férje, gyereke, akkor azt mondanám, hogy próbáld meg, hátha, de így sajna fölösleges bekavarni nekik.

2022. ápr. 11. 15:00
 7/11 A kérdező kommentje:

Nem lenne érdemes felkeresnem, hogy találkozzunk? Nem a folytatás céljából, hanem szimplán megbeszélni, hogy mi is történt és mire volt ez jó. Vagy hülyeség?

Nem tudom, hogy miért nem léptem akkor, amikor már félig az enyém volt. Ő nagyon oda volt értem ezt tudom és ott is hagyta volna a barátomat értem. Viszont én "játszottam vele", húztam sokáig a dolgot, élveztem, hogy én vagyok nyeregbe és visszautasíthatom. Vagy nem tudom. Aztán gondolom megunta.

2022. ápr. 11. 15:11
 8/11 A kérdező kommentje:
Ja és ami még kiakasztó, hogy nem tudok azóta kapcsolatot kezdeni senkivel. Senkivel sem érzem azt, amit vele.
2022. ápr. 11. 15:14
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért keresnél fel egy családanyát? Áh, dehooogy nem folytatás céljából... Aha, akkor minek, hogy mégjobban fájjon? Technikailag a semmit gyászolod évek óta. Szórakoztál vele, megunta, ott volt az esélyed.
2022. ápr. 11. 15:14
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

"Viszont én "játszottam vele", húztam sokáig a dolgot, élveztem, hogy én vagyok nyeregbe és visszautasíthatom. Vagy nem tudom. Aztán gondolom megunta."

Mondjuk ez nem csoda. Én is feladtam volna a próbálkozást, ha a szekér, ami után futok, nem vesz fel.

Most már csak tanulhatsz az esetből, hogy ha legközelebb is ennyire fellángolsz valaki iránt, akkor már nem élvezed, hogy a "nyeregben vagy".

2022. ápr. 11. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!