Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom elfelejteni? Miért játszik velem? (hosszú lesz. Bocsi)
Sziasztok!
Nekem az a problémám lenne, hogy kb.4 éve, megismerkedtem egy fiúval. Találkozgattunk, elvoltunk, beszéltünk róla, hogy össze jövünk, de végül mást választottunk mind ketten. Össze is szólalkoztunk sokszor... Néha rám írt, elbeszélgettünk, találkoztunk, de mindig az lett a vége, hogy össze vesztünk csak. Mindig valami apró ürüggyel keres meg és mindig az lesz a vége, hogy találkozni akar velem és velem akar lenni. Ez alatt a 4 év alatt egy pár ilyen próbálkozása már volt. Azt tudni kell, hogy nagyon megkedveltem annak idején... Bevallom, akárhányszor vesztünk össze és bántott meg, sosem tudtam elfelejteni. Nem tudok úgy nézni rá, mint egy szimpla barátra... És most ismét megtalált. Nekem van párom, akit szeretek, de ezt a srácot sosem fogom elfelejteni és ezzel ő is tisztában van... Megint találkozgatni akar és ismét együtt szeretne velem lenni... Ennyi év után nem értem, miért akarja megint ezt az egészet... Előre félek, hogy csak csalódnák ismét... Van tippetek miért csinálja ezt? Mit akar tőlem? Miért nem felejt el annak ellenére sem, hogy nem engem választott annak idején? Kérlek segítsetek, mert az őrületbe kerget ez a sok kérdés... És igen ezeket neki is feltettem, a válasz az volt, hogy rájött, hogy engem akar, és nem tudja, miért most jutottam eszébe... Valami tipp mielőtt bele őrülök? :(
Én 21 vagyok, ő 25.
"Nekem van párom, akit szeretek"
Akkor mégsem szereted eléggé ha ilyenek járnak az eszedbe és látom meg is csalnád simán..Én elmondanám a párodnak hogy zaklat a csávó,had verje agyba virbe..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!