Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit fog hozzá szólni, ha bejelentjük együtt vagyunk?
32 évvel idősebb a párom.
Egy a szakma területünk, és egymásba szerettünk.
Egy 1,5 évvel 4×-szer találkoztam a testvérével aki korban jobban illik hozzám, ebből 1×-er lesmárolt és 3×-or megcsókolt.
Nem mentek jól a dolgaink, abba hagytuk a randizást.
Azt mondta sosem fog tudni belém szeretni, és nem az a férfi vagyok, akit keresek.
Sose gondoltam volna, hogy 1,5 év múlva a bátyánák az egyetlen igaz szerelme leszek.
Ez az illető a jelenlegi párom magas vezető pozícióba van, nagyon gazgad, én a szeretője voltam.
Elkezdünk közösen dolgozni, a munka még jobban összehozott minket, és felakarjuk most már vállani a kapcsolatunkat megkérte,hogy legyek a felesége.
A fiai már tudják, ellenezték az egészet.
De azt senki sem tudja, hogy 1,5 évvel a fiatalabb testvérével ismerkedtünk-randiztunk csak én és a kisebbik testvére.
Szerintetek mi lesz ha ki fog derülni, még a volt srác fülébe nem jutott el a hír,.....
szerintetek elfecsegné, hogy közelebb kerültünk egymáshoz régen?
Félek ha ez kitudodik ugrik az esküvő, mert ennek a kapcsolatnak az elején tudtam, hogy kivel ismerkedek, és ki volt előtte a randi partnetem.
Igaz a történetét, csak az gond együtt vagyunk már egy jó ideje és a kapcsolatunk elején a közös bizalman alapult. És én ez idáig nem szóltam, mert nem gondoltam volna, hogy ez lesz belőle.
A kisebb testvére tudta, egyébként hogy közösen dolgozunk.
De testvére elmondaná szerintetek, hogy 1,5 évvel ezelőtt mi történt.....hiszen abban az időben ő volt az aki megcsókolt.
Jó igaz utána én könyörögtem a csókért de visszacsókolni nem lett volna neki kötelező....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!