Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számítanak a körülmények ? A szerelem mindent legyőz? Vagy ez csak egy jól hangzó közhely?
Rossz lakhatási körülmények közé tudnánk csak összeköltözni.Ami a mamája régi házát jelenti, ahol kinti wct kell használni.Csak két szoba van és vele szemben egy nyárikonyha külön házikó és ott egy fürdő ..ami kvázi a konyhában van de elválasztva. De érdekes mert ugye a wc már nem került ott kialakításra hiába van bevezetve a víz és zuhanyzó meg csap kialakítva.
Nem vagyunk jómódúak sajnos egyikünk sem. De azért én majdnem rosszul lettem mikor láttam a helyet. Igaz ennek is örülni kell mert van akinek ennyi sincs.
:( Bevállalnátok ezt mert a szerelem számít csak?
Már hogyne tetted volna fel ezt a kérdést. Ugyanilyen volt a stílusod hogy mindenki mondta az ellenerveket, ajanlottak több megoldást de te mindent elutasitottal, mindent meg tudtál jobban magyarázni.
Egyébként meg nem láttam még olyan panelt ahol közvetlen a konyhára nyílik a budi, pláne nem toloajtost. Meg a panelbe sokszor van szellőző.
Ott viszont totál erzodne, a harmonika ajtó lfsz szagot se fog fel.
"A szerelem mindent legyőz? Vagy ez csak egy jól hangzó közhely?"
Ez csak egy jól hangzó közhely. Azok szokták nyomatni, akiknek nincs bátorságuk szembenézni a kényelmetlen igazságokkal.
Nálunk a wc a folyosóról nyílik, van elszívó, de így is lehet érezni, sőt hallani is, ha valaki kakkant. Panel. Ez van.
Másrészt nem hiszem, hogy ugyanolyan ápolt az, aki pottyantósra jár és lavorban mosdik, meg keverőtárcsással mos, mint aki el tud menni tusolni, és a rendes mosógépből veszi ki a tiszta ruhát. Olvasom, van zuhanyzó. De na... Lehet, hogy egér és patkány is van, régi házakban előfordul.
Néhány hónapja vagy tavaly volt egy ugyanilyen kérdés, erre én is tisztán emlékszem. Ott a csaj aki feltette a kérdést azt hiszem az egészségügyben dolgozik.
A kérdésre válaszolva nem mennék bele. Max akkor ha pár hétről lenne szó, de itt gondolom nem csak annyi lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!