Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire számítanak a körülmén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számítanak a körülmények ? A szerelem mindent legyőz? Vagy ez csak egy jól hangzó közhely?

Figyelt kérdés

Rossz lakhatási körülmények közé tudnánk csak összeköltözni.Ami a mamája régi házát jelenti, ahol kinti wct kell használni.Csak két szoba van és vele szemben egy nyárikonyha külön házikó és ott egy fürdő ..ami kvázi a konyhában van de elválasztva. De érdekes mert ugye a wc már nem került ott kialakításra hiába van bevezetve a víz és zuhanyzó meg csap kialakítva.

Nem vagyunk jómódúak sajnos egyikünk sem. De azért én majdnem rosszul lettem mikor láttam a helyet. Igaz ennek is örülni kell mert van akinek ennyi sincs.

:( Bevállalnátok ezt mert a szerelem számít csak?

2022. ápr. 28. 15:14
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
100%

nem ragaszkodnék ehhez a munkahelyhez, elvégre a keresetből nem tudtok normálisan megélni

ilyen putriba költözni akkor van értelme, ha tulajdonjogot is kaptok, majd felújítjátok. Esetleg átmeneti megoldásnak megfelelne, amíg nem találtok albérletet

2022. ápr. 28. 15:41
 22/52 anonim ***** válasza:
100%
Árajánlatot lehet kérni, hogy mennyibe kerülne egy vécé és hová lehetne megoldani - és ez még nem kerül semmibe, de akkor tudjátok, futja-e rá.
2022. ápr. 28. 15:42
 23/52 A kérdező kommentje:

19 Az már mégis más ha 3 méterre a kis házban mint kimászni a kert végére.

Le van választva a fürdőrész , műanyag tolóajtóval van ez utólag lett kialakítva ,annyira nem régi mint maga a ház.

20 Számomra idegenekkel lakni sokkal iszonyatosabb,mint a családdal mondjuk én a kollégiumból is hazajöttem anno és inkább bejárós lettem középiskolába.

2022. ápr. 28. 15:47
 24/52 A kérdező kommentje:
21 Ha nincs jobb munkahely, csak ettől is szívatósabb,( pl a környéken levő gyár ) akkor igen is ragaszkodni kell hozzá. Ha lenne jobb persze lehet váltani. Átmeneti megoldás lenne ez a ház, legalább kettesben élve meglátnánk milyen .Mert ténylegesen kettesben alig vagyunk, hol itt, hol ott mindig másokhoz alkalmazkodva.
2022. ápr. 28. 15:49
 25/52 anonim ***** válasza:
100%
Hát eddig én is azt hittem,de az utóbbi időben sajnos rá kellett jönnöm,hogy nem.
2022. ápr. 28. 15:50
 26/52 anonim ***** válasza:
100%
Ha otthon laktok 22-25 évesen kell lennie valamennyi megtakarításotoknak. Abból el tudtok költözni valami élhetőbb helyre. Először elég egy olcsó albi, igen, akár csak egy szoba is, amíg összeszeditek magatokat. Ott ha nem találtok azonnal a szakmátokban munkát, akkor valamit átmenetileg bevállaltok, hogy legyen bevételetek. Nem egyszerű ez sem, össze kell szorítani a nadrágszíjat és odafigyelni a kiadásokra, de szerintem hosszútávon sokkal jobban járnátok, mintha bent ragadtok egy borsodi putriban. Ráadásul egy ilyen romház lehet most olcsóbb, mint az albi, de hosszútávon a gatyátok rámegy majd a folyamatos javítgatásra.
2022. ápr. 28. 15:51
 27/52 A kérdező kommentje:
26 Nincs megtakarításunk, én pl tavaly végeztem az iskolával, decemberben sikerült elkezdenem dolgozni. Szakmámban dolgozom. Párom már dolgozott előtte is, de sajnos épp itt merült fel az, amit leírtam mint problémát. Előző párjával el albérletezte minden pénzét emiatt nemtudott félretenni sem, sőt már otthon élt de tartozásokat fizetett. Minden pénze elment,mert kaució kell, ez kell, az kell, nem jött ki jól belőle.
2022. ápr. 28. 15:56
 28/52 anonim ***** válasza:
100%
A szerelem nem győz le semmit, nektek kell tenni magatokért. Szedjétek a cuccotokat és költözzetek el mordorból. Ha elkezditek a pénzt önteni abba a házba, sose szabadultok onnan.
2022. ápr. 28. 16:00
 29/52 anonim ***** válasza:
85%
Ja hogy az exével oké az albérlet de téged vinne a putriba. Hát mélyen elgondolkodnék a kapcsolaton..
2022. ápr. 28. 16:01
 30/52 anonim ***** válasza:
89%

Már feltetted egyszer ezt a kérdést és akkor is elég egyöntetű válaszokat kaptál.

"műanyag tolóajtóval van"

Fun fact: milyen jó lesz majd amikor a konyhában terjeng a szarszag :D

2022. ápr. 28. 16:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!