Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire számítanak a körülmén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számítanak a körülmények ? A szerelem mindent legyőz? Vagy ez csak egy jól hangzó közhely?

Figyelt kérdés

Rossz lakhatási körülmények közé tudnánk csak összeköltözni.Ami a mamája régi házát jelenti, ahol kinti wct kell használni.Csak két szoba van és vele szemben egy nyárikonyha külön házikó és ott egy fürdő ..ami kvázi a konyhában van de elválasztva. De érdekes mert ugye a wc már nem került ott kialakításra hiába van bevezetve a víz és zuhanyzó meg csap kialakítva.

Nem vagyunk jómódúak sajnos egyikünk sem. De azért én majdnem rosszul lettem mikor láttam a helyet. Igaz ennek is örülni kell mert van akinek ennyi sincs.

:( Bevállalnátok ezt mert a szerelem számít csak?

2022. ápr. 28. 15:14
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
100%
Soha, senkivel nem költöznék putriba. Annyi pénze nagyjából minden dolgozó embernek (pláne egy párnak, közösen) kell, hogy legyen, hogy legalább egy albérleti szobát kivegyenek. Ennyire egy hétvégi diákmunkázó egyetemistának is futja egyedül, nehogy már két dolgozó felnőtt ne tudja összehozni. Oké, hogy vannak lakótársak, de inkább ez egy darabig, mint kijárkálni télen, fagyban a budira éjjel.
2022. ápr. 28. 15:28
 12/52 A kérdező kommentje:
Megijeszt ez a kinti wc téma, pedig én sem vagyok gazdag egy másfél szobás lakásban nőttem fel
2022. ápr. 28. 15:28
 13/52 anonim ***** válasza:
98%

Indulni ez is jó lehet. Az első dolog az lenne, hogy a wc-t ki kell a házban alakítani, nem olyan nagy költség.

Mióta vagytok együtt, korotok? Nem lenne jobb keresni egy bérleményt, ahol vezetékes gáz van, és nem kell tűzrakással, kályha pucolással, palack cserével bajlódni?

2022. ápr. 28. 15:30
 14/52 A kérdező kommentje:
11 Szobát kitudnánk venni, de azzal nem lennénk előrébb. Ugyanúgy nem lennénk kettesben. Ennyi erővel náluk is lehetnénk ami 1-1 éjszakára jó,de az,hogy mindig ott van valaki nem jó. Náluk ott élnek a szülei, a tesója neki a párja és a gyerekük és a párom.
2022. ápr. 28. 15:31
 15/52 A kérdező kommentje:

13 Fogalmam sincs az mennyibe kerülne kialakítani. 22 és 25 évesek vagyunk. Albérletet csak a városban találtunk, nagyon drága lenne és plusz költség, páromnak a bejárása ( mert a km térítése az szinte semmi az a tizenpár Ft).

Ez volt az első terv,csak hát drága. Úgy merült fel a falusi ház, ami úgyis üresen áll.

2022. ápr. 28. 15:33
 16/52 anonim ***** válasza:
62%
Èn bevállalnám.
2022. ápr. 28. 15:35
 17/52 anonim ***** válasza:
97%

Nekem is ez jutott eszembe, egy wc kialakítása nem nagy dolog szerintem. Víz kell a lehúzáshoz, lefolyócső meg egy wc csésze.

Kis ezermester hajlammal ti is meg tudjátok csinálni szerintem. (Mi legalábbis vízcsövezést csináltunk magunknak, nem olyan óriási mágia.)

2022. ápr. 28. 15:36
 18/52 A kérdező kommentje:
17 Víz bentvan de fogalmam sincs, hogy kell kialakítani úgy utólag a wct, szét kell verni mindent hozzá földig?
2022. ápr. 28. 15:38
 19/52 anonim ***** válasza:
100%
A leírás alapján itt nem csak a vécé a gond. Mármint eleve, ha jól értem akkor a víz a nyári konyhába van bevezetve, a vécét ottt lehetne kialakítani esetleg, tehát a konyhában lenne gyakorlatilag. A másik épületben, ahol ha jól értem a lakószobák vannak, ott nincs bevezetve víz. Tehát ígyis úgyis ki kell járkálni vécére. Plusz ki tudja milyen régiek a csövek, a villanyvezeték, vizesedik-e a fal stb stb.
2022. ápr. 28. 15:40
 20/52 anonim ***** válasza:
100%
#14 a szobátokban kettesben lehetnétek. Indulásnak szerintem teljesen jó, ameddig össze nem gyűjtötök elég pénzt valami kulturált megoldásra. Egy-két lakótárs mégsem ugyanaz, mintha körbezsongana az egész família, gyerekestől-mindenestől.
2022. ápr. 28. 15:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!