Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell ilyen körülmények közt kezdeményezni? (N)
Van egy ferfi munkatársam. Sokat poénkodik velem,főleg szexuális viccekkel. Ezek többnyire tetszenek viszont zavarba jövök tőlük.
Úgy sejtem a kolega akar többet is. Főként a sok ilyen vicc,érintés és néha ha rossz a hangulatom vígasztal elég rámenősen,szóval ezek miatt. De én olyan félénk vagyok,nem tudom hogy viszonozzam! Ha közel jön megszeppenek,zavarba jövök és csak nevetni tudok. Ja és gond is van,mert a munkahelyen ezt titokban kéne,diszkréten.
Neked tetszenek az ilyen férfiak akik "Sokat poénkodik velem,főleg szexuális viccekkel" így próbálnak közelebb kerülni valakihez/bárkihez? Mert nehogy azt hidd, hogy csak neked teszi a szépet az undorító szexuálus töltetű vicceivel.
Inkább növeld az önbizalmad és kerüld az ilyen pasikat, akik így akarnak kolléganőhöz közelebb kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!