Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondanátok módokat arra, hogy hogyan lehet kezdeményezni egy nőnél, úgy hogy ne legyen se sértő, se rámenős, de érződjön a közeledési szándék?
Ismerős vagy idegen?
A kedvesség, figyelmesség, szemkontaktus, mosoly, kezdetben általában nyerő.
Első válaszoló jól írja, de valóban nem mindegy, hogy ismerősnél vagy ismeretlennél próbálkozol.
Ha ismered könnyebb dolgod van, meghívod egy kávéra üdítőre, és puhatolózol. Ismeretlennél vagy akivel találkozol de ritkán beszélsz, ott a szemkontaktus, mosoly kezdetben elég ( ne csak egyszer, próbáld több alkalommal fenntartani), ha viszonozza, jöhet a meghívás.
Én csak az internetes ismerkedésről tudok nyilatkozni :) Amikor egy pasi egy laza "Szia ismerkedünk?"- el indított, az abszolút elnyerte a tetszésemet, mert nem volt túl rámenős, és nem próbálkozott sablonos bókokkal. Szimplán kifejezte az érdeklődését. Szerintem az abszolút hiba, ha valaki leírja az egész élettörténetét bemutatkozásként... Aki ismerkedni szeretne, - és természetesen kép alapján is szimpatikus, ez az egyik legfontosabb szerintem- az egy laza tárgyilagos közeledésre is reagál, és ami a legfontosabb nem fog megsértődni;) Írhatsz te akármilyen kisregényt, ha nem vagy az esete a másiknak.
A személyes ismerkedésnél biztos rossz néven venném, ha azonnal bókrohammal kezdenék, és mondjuk beszélgetés közben folyton behatolnának a személyes terembe. Én jobban szeretem a konkrét témákhoz kötődő csevegést, és a három lépés távolságot a legelején, hogy felmérhessem, mit is szeretnék a másiktól :)
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!