Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számítanak a körülmények ? A szerelem mindent legyőz? Vagy ez csak egy jól hangzó közhely?
Rossz lakhatási körülmények közé tudnánk csak összeköltözni.Ami a mamája régi házát jelenti, ahol kinti wct kell használni.Csak két szoba van és vele szemben egy nyárikonyha külön házikó és ott egy fürdő ..ami kvázi a konyhában van de elválasztva. De érdekes mert ugye a wc már nem került ott kialakításra hiába van bevezetve a víz és zuhanyzó meg csap kialakítva.
Nem vagyunk jómódúak sajnos egyikünk sem. De azért én majdnem rosszul lettem mikor láttam a helyet. Igaz ennek is örülni kell mert van akinek ennyi sincs.
:( Bevállalnátok ezt mert a szerelem számít csak?
Biztos, hogy nem költöznék senki miatt ilyen körülmények közé.
Akkor albérlet.
Másik munkahely esetleg? Ami élhető bért is fizet..?
8 Épp ezt nem szeretnénk ,mert együtt szeretnénk már élni. Nem néha itt néha ott és csak találkozgatni.
9 Itteni szinten ( Borsod) átlagosnak számít a keresetünk, ha elmennék pl gyárba ott is kb ennyit keresnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!