Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire számítanak a körülmén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számítanak a körülmények ? A szerelem mindent legyőz? Vagy ez csak egy jól hangzó közhely?

Figyelt kérdés

Rossz lakhatási körülmények közé tudnánk csak összeköltözni.Ami a mamája régi házát jelenti, ahol kinti wct kell használni.Csak két szoba van és vele szemben egy nyárikonyha külön házikó és ott egy fürdő ..ami kvázi a konyhában van de elválasztva. De érdekes mert ugye a wc már nem került ott kialakításra hiába van bevezetve a víz és zuhanyzó meg csap kialakítva.

Nem vagyunk jómódúak sajnos egyikünk sem. De azért én majdnem rosszul lettem mikor láttam a helyet. Igaz ennek is örülni kell mert van akinek ennyi sincs.

:( Bevállalnátok ezt mert a szerelem számít csak?

2022. ápr. 28. 15:14
1 2 3 4 5 6
 1/52 A kérdező kommentje:
Fűtés kályhával történne. Van palackos gáztűzhely is.
2022. ápr. 28. 15:16
 2/52 anonim ***** válasza:
100%
Nem vállalnám be, keresnénk valami kulturált albérletet együtt.
2022. ápr. 28. 15:20
 3/52 anonim ***** válasza:
100%

Biztos, hogy nem költöznék senki miatt ilyen körülmények közé.

Akkor albérlet.

2022. ápr. 28. 15:21
 4/52 anonim ***** válasza:
100%
Én sem jöttem palotából, de ezt azért nem vállalnám. A kályha meg a palackos tűzehely még csak-csak, de az összkonfort hiánya rettenetes. Csak gondolj bele, bagatell dolog de megtörténhet. Elkap valami hasmenős nyavalya, és télen a sötétben csúszkálhatsz ki a budira ötpercenként.
 5/52 A kérdező kommentje:
Csak olyan áron találtunk albérletet amit nem tudnánk megfizetni. :( Azért merült fel ez a lehetőség.
 6/52 A kérdező kommentje:
Meg helyzet is kötve vagyunk, ő ott dolgozik azon a településen ahol a ház van. :( És ,hogy mehetünk máshova de akkor az még plusz költség a bejárás miatt.
2022. ápr. 28. 15:23
 7/52 anonim ***** válasza:
100%
Ezt miért másoktól kérdezed? Magadtól kell megkérdezned...Ki milyen prioritásokkal, igényekkel, toleránssággal rendelkezik. Kevesen látják, főleg éreznek át egy ilyen helyzetet, innen nem nagyon fogsz pozitív és releváns visszaigazolást kapni, éppen ezért önmagaddal beszéld meg.
2022. ápr. 28. 15:24
 8/52 anonim ***** válasza:
100%
Akkor maradnék otthon, ha ketten együtt egy albit nem tudunk megfinanszírozni.
2022. ápr. 28. 15:24
 9/52 anonim ***** válasza:
100%

Másik munkahely esetleg? Ami élhető bért is fizet..?

2022. ápr. 28. 15:25
 10/52 A kérdező kommentje:

8 Épp ezt nem szeretnénk ,mert együtt szeretnénk már élni. Nem néha itt néha ott és csak találkozgatni.

9 Itteni szinten ( Borsod) átlagosnak számít a keresetünk, ha elmennék pl gyárba ott is kb ennyit keresnék.

2022. ápr. 28. 15:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!