Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A feminista világnézet tagadja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feminista világnézet tagadja azt, hogy ma a nőknek a domináns férifak jönnek be a társadalomi változásokra hivatkozva?

Figyelt kérdés

Azt talán mindenki elismeri, hogy a nőknek az őskorban a domináns férifak jöttek be. Ez nem is lehetett másképp, hiszen akkor veszélyes idők voltakak. Ha a férifi nem volt elég tökös, akkor nem tudta volna elkergetni a barlang elől a vadállatot, hogy megvédje a nőt és a gyereket. Esetleg nem tudta volna megvédeni más törzsektől sem, akik fosztogattak, és nőket raboltak. A nőknek a legvonzóbb a törzsfőnök lehetett, aki erős, vezető alkat volt.

Ma már változott a világ nagyobb a közbiztonság, és ha jól látom a feminizmus kezdte el terjeszteni azt az eszmét, hogy legyen teljes egyenlőség, és, hogy a férfiak is vállalják fel az érzelmeiket. Ezáltal mitha megjelent volna egy új férifitípus, akinek nőies vonásai vannak.

Éppen ezért nekem úgy tűnik, hogy a feministák tagadják, hogy a nőknek a domináns férifak jönnek be. Nem tudom, hogy tényleg így van-e. Jól látom?

De ha igen, akkor mit kezd a feminizmus az evolúciós pszichológia kijelentésével, miszerint az agy nem változott olyan gyorsan a környezettel, és ma is lényegében úgy gondolkodunk, mint régen?

Vagy mit kezd Alan és Barbara Pease - A testbeszéd enciklopédiája című könyvében tett kijelentésével, miszerint a nőknek a domináns férifak jönnek be?

Köszönöm a válaszokat előre is.

2022. ápr. 26. 09:46
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem meg tök szexis, amikor valaki nem egy ánuszszorítós nyomi, hanem mer sírni is. De legalább nem veszünk össze a pasikon.
2022. ápr. 26. 12:07
 22/55 anonim ***** válasza:
75%

"Ez igaz, de egy férfi ne legyen pl. sírós, mert nagyon gáz. "

Nőben is gáz a mindenen sírás. Hihetetlen, hogy csak végletekben tudtok gondolkodni. Már maga a "domináns" szó is gáz.

2022. ápr. 26. 12:09
 23/55 A kérdező kommentje:
Nőknél elfogadottabb, ez már gyermekkorban is így van. A kisfiúnak azt mondják ha elesik, hogy katonadolog. A kislányokat jobban vigasztalják.
2022. ápr. 26. 12:18
 24/55 anonim ***** válasza:
90%
És pontosan ez is az egyik célja a feminizmusnak, hogy töröljük el ezt.
2022. ápr. 26. 12:19
 25/55 A kérdező kommentje:
Ezzel lényegében válaszoltál a kérdésemre, 24-es.
2022. ápr. 26. 12:22
 26/55 anonim ***** válasza:
90%
Na, akkor törölheted magad az oldalról.
2022. ápr. 26. 12:23
 27/55 anonim ***** válasza:
88%

Miért lenne gáz ha sír egy férfi? Szerintem az a gáz aki elnyomja és szégyelli az érzelmeit.

2022. ápr. 26. 12:26
 28/55 A kérdező kommentje:
Miért kellene törölnöm magam? Feltettem egy kérdést, ami érdekelt, de ennyi. Én nem szólok bele a feministák és a konzervatívok küzdelmébe. Majd ők legrendezik maguk között ezt. A választásokba sem szóltam bele, pedig a politika rovatba is írtam véleményényt.
2022. ápr. 26. 12:28
 29/55 anonim ***** válasza:
100%
Én mondjuk továbbra se értem, hogy a kérdező szerint miért csak a kvázi transzneműek és irányítgató, párjuk felett uralkodó pasik léteznek... Én szerencsére nem ezt tapasztalom a valóságban.
2022. ápr. 26. 12:29
 30/55 A kérdező kommentje:

Időnként érthető, ha egy férfi sír, pl. halálesetnél.

De ha ez megszokott, az gáz. Ha egy férfi sír, az nem férifias. Nem veszik komolyan sem más ferifiak, és a nők sem.

2022. ápr. 26. 12:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!