Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek komolyan mondja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek komolyan mondja, hogy elvenné, vagy csak hülyíti?

Figyelt kérdés

Van egy húgom, 24 éves. Olyan 1.5 éve van együtt a pasijával, aki kb. 7 évvel idősebb nála. Ismerem a srácot, alapvetően rendes, látszik, hogy szereti a húgomat, de sokszor elég éretlennek tűnik, komolytalanul viselkedik, nem tudom másképp mondani, nem egy harmincas férfi benyomását kelti.

Azt mesélte többször is mostanában a húgom, hogy a srác időnként megjegyzi, hogy majd szeretné elvenni feleségül, ő a nagy ő, akar majd gyereket is. Nem kérte meg, csak mondja. Húgom emiatt kicsattan a boldogságtól, ő tényleg ezt akarja, és egyáltalán nem akarok rosszindulatú lenni, sőt, nagyon örülnék a boldogságának, de a bátyjaként aggódom, hogy nagyot fog csalódni, ha a srác csak hülyíti. Ezt a fentebb leírtakra alapozom, annyira éretlennek tűnik.. Átfutott az agyamon, hogy csak így akar "bevágódni" a húgomnál, élvezi, hogy teljesen odavan érte, meg hát ha meghallja egy nő, hogy egy férfi ilyeneket mond, tudjátok, melyikük ne örülne ennek?

Őszinte véleményeket várok, én aggódom túl, vagy lehet benne valami?

2022. ápr. 22. 14:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
Semmi közöd hozzá igazából, ezt a húgodnak kell érezni, aki felnőtt ember. Lehet, hogy előtted komolytalan, de nem muszáj 30 felett karót nyelni. Amúgy teljesen normális ebben a korban, ha megbeszélik, hogy szeretnénk majd esküvőt, gyereket. Ez nem azt jelenti, hogy azonnal meg kell történnie, de beszélni érdemes róla.
2022. ápr. 22. 14:08
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Kérdésedre a válasz: Igen, elvenné a seggszüzességed!
2022. ápr. 22. 14:08
 3/12 A kérdező kommentje:

Meg ez a korkülönbség is furcsa volt nekem mindig is, miért nem korban hozzáillőt választott a srác? Mert szerintem épp azért, mert ilyen komolytalan.

Próbáltam mondani finoman a húgomnak, de csak mosolygott, és azt mondta, hogy őt nem zavarja, szerinte aranyos.

2022. ápr. 22. 14:09
 4/12 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nincs hozzá közöm. Őt féltem az esetleges csalódástól, halál szerelmes.
2022. ápr. 22. 14:10
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
De attól hogy a srác nem egy karótnyelt harmincas miért ne lehetne komoly a szándéka? Vagy a korkülönbség aggaszt? Köztem és a férjem közt is 7 év van, 21 voltam mikor megismertem, ő majdnem 28. Két nappal a megismerkedésünk után majdnem beborított csónakkal egy tóba, na ennyire volt ő komoly akkoriban. :D Mellesleg a feje most se nőtt még be teljesen. Ennek ellenére a szándéka komolyságában sosem kételkedtem, öt év múlva feleségül is vett, azóta haladunk együtt szépen az életben.
2022. ápr. 22. 14:20
 6/12 anonim ***** válasza:
52%
Köztünk is 7 év van a párommal, tökéletesen működik, ez egyáltalán nem sok, pont jó. De a második leghosszabb kapcsolatomban 10 év volt. Had élvezzék az életet, nem kell halálkomolyan viselkedni 0-24ben, mindennek megvan a helye és ideje. Ne mássz az életébe, tud dönteni. Ilyen alap dolgokról meg jó, hogy beszélnek. Ha mégis csalódna, nem dől össze a világ, van ilyen.
2022. ápr. 22. 14:26
 7/12 anonim ***** válasza:
52%
Nem kell félteni ebbol is tanul. Engem is szivattak már házasságígérettel. Tanultam belole nem haltam bele. Ennyi.
2022. ápr. 22. 14:33
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért hülyítené? 1,5 éve együtt vannak, nem arról van szó, hogy beetetni akarja, hanem hogy vele tervez! Felesleges ezen aggódnod, örülj neki, hogy boldogok.
2022. ápr. 22. 14:38
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Csak hülyíti! De a korkülönbség kell. 10 év az egészséges! Mindkét oldalról!
2022. ápr. 22. 14:56
 10/12 anonim ***** válasza:

"Meg ez a korkülönbség is furcsa volt nekem mindig is, miért nem korban hozzáillőt választott a srác? Mert szerintem épp azért, mert ilyen komolytalan."

Lehet, hogy így van, de ez miért érdekes? Ha ők jól érzik magukat együtt, akkor hadd legyenek együtt.

2022. ápr. 22. 15:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!