Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan a mostani párod, amilyen embert korábban is elképzeltél magad mellé?

Teljes mértékben az ideálom! ❤️
Ja várj, nincs is párom! 😅

Kinézetre nem volt semmi konkrét elképzelésem, csak annyi, hogy számomra vonzó legyen (azért ez egy elég tág intervallum).
Azt viszont nem gondoltam, hogy létezik hozzám ennyire hasonló személyiségű ember, mert rajta kívül tényleg nem találkoztam egyetlen eggyel sem. "Kevesebbel" is beértem volna, de nagyon örülök, hogy megtaláltuk egymást.

Külső az stimmel. Személyisége is, de vannak dolgai amit nem bírok. Az első férjemtől sokkal jobb de van amiben mégis hasonlít rá és ez nem tetszik. Mégis, mérlegelve a jó sokkal több mint a rossz. Így fogadtam el ahogyan ő is elfogadott engem.
Szerintem mindketten kompromisszumot kötöttünk magunkkal és egymással is. És bár ez így nagyon száraznak hangzik, szeretjük egymást, működik a kémia.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!