Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek miért nem mutat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért nem mutat be a szüleinek?

Figyelt kérdés

Barátommal öt hónapja vagyunk együtt. Nem élnek szerény körülmények között, a szomszéd faluban laknak, látásból ismerem a szüleit is és a tesóját is. Nekem már ismeri a szüleimet, nagy szüleimet, többször ebédeltünk már velünk együtt, sőt anyukám szülinapján is ott volt már.

Anyukája sokszor szokott nekem sütit küldeni, tudom hogy tudnak rólam otthon, de valami oknál fogva nem akar hazavinni.Az előző kettő párkapcsolata elég gyorsan és rosszul végződött, mind a két lányt korán hazavitte és lehet hogy most óvatos? Ettől függetlenül nagyon jól megvagyunk, amit megbeszélünk programok vagy hogy átjön hozzám az mindig úgy van és soha nem mondja le, illetve úgy tervezi a napját. Csak valamiért kicsit kezd rosszul esni hogy nem enged be az ő családi életébe.

2022. ápr. 17. 09:51
 1/4 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy ha bármi családi progam van náluk soha nem hív, egy két barátjàt már ismerem, de mindig azt mondja attól tart,hogy én nem érezném jól magamat a baràti társaságában.
2022. ápr. 17. 09:55
 2/4 anonim ***** válasza:
74%
Kerdezd meg tole.
2022. ápr. 17. 09:55
 3/4 anonim ***** válasza:
74%
Hát ezt tőle kérdezd meg, én max az én szüleimnek tudlak bemutatni, de annak mi értelme lenne?
2022. ápr. 17. 10:17
 4/4 anonim ***** válasza:
60%
Beszélj vele, csak ő tudja.
2022. ápr. 17. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!